FIFA 20 oynuyorum artık yenisine geçmek istiyorum. Online oynamıyorum sadece kariyer oynuyorum oyun nasıl kariyer oynayanlar yorumlarsa sevinirim. Şu an Steam'de de Epic'te de indirim var alınır mı?
Daha da indirime girecek biraz bekleyin şu an alınmaz.
Ne zaman?Daha da indirime girecek biraz bekleyin şu an alınmaz.
Çok fazla oyun oynamıyorum her sene fifa da almıyorum yine de değer mi almaya, başka ilgi çekici oyunlar var mı?Pcdeyseniz EA Play alın hocam. Zaten 1 yıl kullansanız anca oyunun parasını çıkartır. Bunun yanında bir sürü başka oyun da oynarsınız ederinden fazlası çıkar. Oyunu alsanız zaten satamayacaksınız. Boşa giden para aynı.
Fifa24 kariyer için daha iyi bir seçim bana kalırsa. Fifa25'te ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.Ne zaman?
Çok fazla oyun oynamıyorum her sene fifa da almıyorum yine de değer mi almaya, başka ilgi çekici oyunlar var mı?
ea playde 24 var 25 yokmuş. Her sene almadığım için en son çıkanı almak istiyorum.Pcdeyseniz EA Play alın hocam. Zaten 1 yıl kullansanız anca oyunun parasını çıkartır. Bunun yanında bir sürü başka oyun da oynarsınız ederinden fazlası çıkar. Oyunu alsanız zaten satamayacaksınız. Boşa giden para aynı.
EA Play'de 24 var 25 yokmuş. Her sene almadığım için en son çıkanı almak istiyorum.
EA Play'de 24 var 25 yokmuş. Her sene almadığım için en son çıkanı almak istiyorum.
Estağfirullah. Onun da fiyatı yüksek, çok fazla oyun da oynamıyorum zaten alırsam 25 alacağım.E
EA Play Pro demek istedim. Kusura bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.