FIFA bağımlısı olmak

Yigox07

Picopat
İlk önce konuya şöyle gireyim ben 2021 yılına kadar kendi halımde pes oynayan biriydim. FIFA fiyatlarını görünce oha bune hayatta değmez diyordum. Sonra 2021 yılında FIFA 21 satın aldım bu güzelmiş dedim sonra 2022'de FIFA 22 sonra 2023'te FIFA 23 ve Online'de oynamiyorum sadece kariyer için alıyorum.
Bazılarınız sen az bile almışsın diyor olabilir ama sadece kariyer için alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

tebessumbey

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3 12100F 3.3GHz İşlemci, Asus Prime H610M-K 3200MHz DDR4 Anakart, ASUS Phoenix GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı, GoodRam 2x8 16 GB 3200 Mhz DDR4 Ram, 480 gb ssd, Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W Kasa.
Fifa ultimate team asla oynamadım, oynamamda. Sanki tsubasa gibi ve gerçekçilikten çok çok uzak. İnsanlar öyle oynayarak nasıl zevk alıyor anlamıyorum. En iyisi kariyer modunu oynamak ama maalesef piyasada Fifa'ya rakip futbol oyunu olmadığı için kariyer modu neredeyse hiç geliştirmiyorlar.

KS
KS
Yigox07

Yigox07

Picopat
Her sezon oyunların birbine benzemesine rağmen 700tl gibi yüksek rakamlar verip almam.

Fifa ultimate team asla oynamadım, oynamamda. Sanki tsubasa gibi ve gerçekçilikten çok çok uzak. İnsanlar öyle oynayarak nasıl zevk alıyor anlamıyorum. En iyisi kariyer modunu oynamak ama maalesef piyasada Fifa'ya rakip futbol oyunu olmadığı için kariyer modu neredeyse hiç geliştirmiyorlar.
Kesinlikle ama başka seçenek yok.

Ardpow

Decapat
Bende 21'den beri FIFA alıp oynuyorum ama en çok indirime girdiği dönemde alıyorum bence sizde o dönemlerde alın daha ucuz olur o döneme kadar da elinizdeki FIFA'yı modlayıp oynayabilirsiniz.

Yeni konular

Yukarı