FIFA Online 4 aşırı momentum

Katılım
14 Mayıs 2020
Mesajlar
1.084
Çözümler
1
Yer
Mersin
Merhaba. Oyun bedava olduğundan indirdim ve yaklaşık 1.5 aydır oynuyorum. Oyunda kadrom gerçekten güzel ama bu oyunda aşırı bir şekilde momentum var. Kazanmak gerçekten zor. Karşıma dandik bir adam çıkıyor, çok güzel oynuyorum, 10 şut çekmişim, 8'i isabetli ama hiçbiri girmiyor. Maç boyunca hep ataktayım, çok hızlı koşan bir forvet hattım var ve hepsi en az 105 hızlı. Ama bir anda 70 hızı olan adam bana çok rahat yetişiyor. Son dakika golleri atıyor. Kalecisi dehşet oluyor. Bu oyunu oynayacaksanız kanser olmaya razı olun.


jcıoawojıawecoaweıj.PNG
 
Bu tür oyunların yapay zekası bu şekilde çalışır, karşındaki adam senden kötü ise şans oranları daha yüksektir, bu oyuna tutunup soğumamasını sağlar. Sen de kendinden yüksek kadrolu rakipleri uzaktan şut atarak vs. Daha kolay eleyebilirsin.
 
Bu tür oyunların yapay zekası bu şekilde çalışır, karşındaki adam senden kötü ise şans oranları daha yüksektir, bu oyuna tutunup soğumamasını sağlar. Sen de kendinden yüksek kadrolu rakipleri uzaktan şut atarak vs. daha kolay eleyebilirsin.

Ben şu an 2009 barça taktiğini kurdum. Çok güzel oynuyorlar ama momentum işi çok bozuyor.
 
Dediğim gibi oyunun mantığı o rakip sürekli kaybederse oyundan çıkar. Bu yüzden şans faktöre daha yüksektir.
Böyle düşünen fifa online 4 yapıcıları şu an sorunu düzeltmek için uğraşıyor çünkü oyuncu sayısı son 6 ayda %47 düşmüş durumda. Oyunu bitiren bir momentum sorunu var dilerim daha da oyuncu kaybetmeden düzeltirler bunu.
 

Geri
Yukarı