Fifine A6V alınır mı?

berkankocabas

Centipat
Daha fazla  
Sesli sohbet uygulamalarında ya da oyunlarda kullanmak için bir mikrofon arıyorum. Fifine A6V bayağı bir yerde önerilmiş, buradan tekrar sormak istedim. Bu fiyata daha iyi bir tercih var mıdır yoksa alınmalı mı?

1.5 TL fiyat bandındaydı o fiyat bantlarına tabii ki alınır.
Gayet güzel bir mikrofon.

Çok acil lazımsa alabilirsin.
Ama indirimleri beklersen 1.5 civarına alabilirsin bunu.

Bunun yerine HyperX Solocast almani oneririm. Hem FiFine Çin firmasi, o yuzden sahsen ben malzeme kalitesinin iyi oldugu konusunda supheliyim. HyperX ise ozellikle bilgisayarlari ile taninan Amerikali firma HP'nin altinda oyuncu ekipmanlari ureten bir firmadir (aslinda 2002 yilinda USB ve SSDleri ile tanidigimiz Kingston firmasi tarafindan kuruldu ama 2021'de HP satin aldi).

Ben sahsen hala HyperX Solocast kullaniyorum ve oldukca memnunum. Sade, hos ve kompakt bir tasarimi var. Ses kaydi kalitesi de FiFine A6V'den daha iyi desek yeridir herhalde. Cunku FiFine A6V'nin bit rate'i 16 ve frekans cevabi 60Hz ile 18kHz arasinda. Ote yandan Solocast'te ise bit rate 16, frekans cevabi ise 20Hz ile 20kHz arasinda. Bu ne demek simdi diye soracak olursaniz, Solocast cok daha detayli bir sekilde ses kaydi aliyor demek.

Ayrica mikrofonu aldiktan sonra bir boom arm almanizi oneririm.

Geri
Yukarı