roboxgamer333
Centipat
Dün gece normal konuşurken oyunda bir anda mikrofondan ses gitmemeye başladı. Telefona takıyorum, ona da gitmiyor. Sebebi nedir sizce?
Bu yardımcı olur umarım.
Ses sürücüsünü kontrol ettiniz mi?Dün gece normal konuşurken oyunda bir anda mikrofondan ses gitmemeye başladı. Telefona takıyorum, ona da gitmiyor. Sebebi nedir sizce?
Ses sürücüsünü kontrol ettiniz mi?
İnternetten indirin. Veya ses sürücüsünü güncelleyin.nasıl yapılıyo hocam
Görev çubuğunda arama yerine Aygıt Yöneticisi yazın daha sonra mikrofonuzu seçin ve sürücüyü güncelleştir deyin. Ve Windows otomotik ara diye seçenek olacak. Veya indirdiğin mikrofon sürücüsünü bulabildiysen kendi bilgisayarımdan seç diyerek seçebilirsin.nasıl yapılıyo hocam
İnternetten indirin. Veya ses sürücüsünü güncelleyin.
Görev çubuğunda arama yerine Aygıt Yöneticisi yazın daha sonra mikrofonuzu seçin ve sürücüyü güncelleştir deyin. Ve Windows otomotik ara diye seçenek olacak. Veya indirdiğin mikrofon sürücüsünü bulabildiysen kendi bilgisayarımdan seç diyerek seçebilirsin.
Aygıt Yöneticisi olayını denedim hocam olmadi.
Bu yardımcı olur umarım.
Hocam o zaman bir kontrol etseydiniz sesi kapalımı değil mi diye.Hocam kulaklıktan sesi kapatmışım![]()
hiç aklıma gelmedi hocamHocam o zaman bir kontrol etseydiniz sesi kapalımı değil mi diye.
Sorun değil.hiç aklıma gelmedi hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.