Fight Kulüp 2 nasıldı?

Az önce yayınlanan Fight Kulüp 2 hakkındaki görüşünüz nedir? Göndermeler var ama bence en iyi gönderme rap dersinde yapılmıştır rapte. Tabii kişiden kişiye değişir. Bunu yazma sebebimde şarkının en iyi rap parçası yazanların olduğunu görmek oldu. Bence rap dersi, neyim var ki gibi kaliteli parçaların yanına bile yaklaşamaz. Çoğu izlenmesini de 6 kişinin fanlarından alacak büyük ihtimal. Tek kişilik bir parça olsa izlenmez bile. Ama Masakka dinlemememe rağmen o iyiydi. Nakarat saçma olmuş, Ceza renk katmış ama hala eskisi gibi değil, Anıl Piyancı da idare eder ama Contra zaten dinlemem. Burada da beğenmedim.

Ben çok beğendim. Summer Cem çok kötüydü onun dışında Massaka, Ceza ve Killa Hakanı beğendim ve birazda Anıl piyancı beğendim onun dışındakiler idare eder.
 
Yukarıda sorduğumda dinlemiyorum zaten diyorsun ve şimdi de şarkı çok kötü, vasat, beğenmedim diyorsun bu nasıl olabiliyor? Cidden çok saçma yani kendinle çelişiyorsun.
Senin sorundan önce dinlemiştim. Daha sonra bir daha dinlememek üzere şarkıyı kapattım. Soruna "Artık dinlemiyorum" diye cevap vermemem benim hatam.
 

Geri
Yukarı