Melih Anıl Arslan Decapat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 219 9 Eylül 2020 #11 For honor olabilir.AC Origins ve AC Odyssey'e de bakabilirsin.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.133 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 9 Eylül 2020 #12 Elektrikci_Hasan dedi: Orta çağ olarak Conquerors Blade var savaş mekanikleri güzel. Ortadünya olarak Middle Earth : Shadow of War var oradan oraya uçup orkları parçalıyorsun. Bir de For Honor var arena savaşları falan güzel. Gladyatör misali. Genişletmek için tıkla... Shadow of War gerçekten güzeldi, ona da bakabilirsin biraz kendini tekrarlayan bir oyundur ama onu da belirteyim.
Elektrikci_Hasan dedi: Orta çağ olarak Conquerors Blade var savaş mekanikleri güzel. Ortadünya olarak Middle Earth : Shadow of War var oradan oraya uçup orkları parçalıyorsun. Bir de For Honor var arena savaşları falan güzel. Gladyatör misali. Genişletmek için tıkla... Shadow of War gerçekten güzeldi, ona da bakabilirsin biraz kendini tekrarlayan bir oyundur ama onu da belirteyim.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #13 Ardaaa11 dedi: God of War (2018). Genişletmek için tıkla... Yalnız adam PC olarak belirtmiş PS değil.
Ardaaa11 dedi: God of War (2018). Genişletmek için tıkla... Yalnız adam PC olarak belirtmiş PS değil.
Deniz Tultak Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 92 Yer İskenderun/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #14 MetehanSavas dedi: Yalnız adam PC olarak belirtmiş PS değil. Genişletmek için tıkla... Onu ben düşünemedim pc yazmamıştım sonradan düzelttim benim hatam.
MetehanSavas dedi: Yalnız adam PC olarak belirtmiş PS değil. Genişletmek için tıkla... Onu ben düşünemedim pc yazmamıştım sonradan düzelttim benim hatam.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 9 Eylül 2020 #15 Deniz Tultak dedi: Onu ben düşünemedim pc yazmamıştım sonradan düzelttim benim hatam. Genişletmek için tıkla... Ben de 3-4 kez okudum yanlış yorum olmasın diye Diyorum nasıl görmemişim.
Deniz Tultak dedi: Onu ben düşünemedim pc yazmamıştım sonradan düzelttim benim hatam. Genişletmek için tıkla... Ben de 3-4 kez okudum yanlış yorum olmasın diye Diyorum nasıl görmemişim.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.304 Makaleler 23 Çözümler 20 9 Eylül 2020 #16 Mortal Kombat 11, indirimde çok makul fiyatlara iniyor ve fiyatını da sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim, dövüşleri çok akıcı ve eğlenceli. Son düzenleme: 9 Eylül 2020
Mortal Kombat 11, indirimde çok makul fiyatlara iniyor ve fiyatını da sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim, dövüşleri çok akıcı ve eğlenceli.
O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 516 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #17 Figth denince aklıma Batman serisinden başkası gelmiyor.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 9 Eylül 2020 #18 Sleeping Dogs Batman: Arkham Origins Mad Max
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 9 Eylül 2020 #19 Walter H. White dedi: Mortal Kombat 11, indirimde çok makul fiyatlara iniyor ve fiyatını da sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim, dövüşleri çok akıcı ve eğlenceli. Genişletmek için tıkla... 11 yerine oynamadıysa XL ya da X alabilir bana göre. XL daha eğlenceli çünkü. Gerek karakterleri olsun gerek X-rayları olsun. 11'de xray değil de adamın kafasına vuruyorsun uf oluyor gibi bir şey olmuş.
Walter H. White dedi: Mortal Kombat 11, indirimde çok makul fiyatlara iniyor ve fiyatını da sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim, dövüşleri çok akıcı ve eğlenceli. Genişletmek için tıkla... 11 yerine oynamadıysa XL ya da X alabilir bana göre. XL daha eğlenceli çünkü. Gerek karakterleri olsun gerek X-rayları olsun. 11'de xray değil de adamın kafasına vuruyorsun uf oluyor gibi bir şey olmuş.