Figür koleksiyonu için figür nereden bulunur?

Umarım aradığınızı bulursunuz hocam.

Maalesef o vasıflar bende yok kalıp üzerine okuyorum şu anda yani plastik uçak gerekiyorsa belki çalışabilirim

Demeyin öyle, bende alakasız bölüm mezunuyum oldu mu oluyor

Bu arada desteğiniz içinde çok teşekkür ederim.

Demeyin öyle, bende alakasız bölüm mezunuyum oldu mu oluyor

Bu arada desteğiniz içinde çok teşekkür ederim.

Rica ederim kesin cevap veremedim ama bence otel odasına kargolatmak mantıklı olabilir en azından 1 kendinize 10 devlete almazsınız

Rica ederim kesin cevap veremedim ama bence otel odasına kargolatmak mantıklı olabilir en azından 1 kendinize 10 devlete almazsınız.

Türkiye'ye sipariş verme gibi bir planım yok. Şöyle diyeyim, Türkiye'de satılan bir collectors Edition yerine (25 bin baz alıyorum), Japonya'da 10bine alıp + uçak biletiyle cebime 12bin para kalıyor. Onlada yine çok güzel figürler alınabilir. Diye düşünüyorum fiyatları gördüğüm kadarıyla.

Evet işte Japonya'ya gitceksiniz değil mi? Gittiğinizde otel odasına sipariş verin yani gidip 1 gün kalmayacaksanız öyle yapın ama eğer 1 hafta gibi kısa süre kalacaksanız bazı siteler önceden hangi gün gelsin diye ayarlıyor o 1 haftaya denk getirmeye çalışın

Şimdi anladım tam ne demek istediğiniz, 1 gün düşünüyorum dönebilirsem oteli ayarlamak lazım böyle birşey için.

Şimdi anladım tam ne demek istediğiniz, 1 gün düşünüyorum dönebilirsem oteli ayarlamak lazım böyle bir şey için.

O zaman yurt dışında bir akraba-arkadaş vs ye sahipseniz onlara sipariş verin bir ara boş zamanda gidip alırsınız

Ya da uçak kargoyu getirdiği gibi gümrüğe girmeden kargoyu çalacaksınız

O zaman yurt dışında bir akraba-arkadaş vs ye sahipseniz onlara sipariş verin bir ara boş zamanda gidip alırsınız.

Keşke olsa da uğraşmasak. Uğraşacaz artık. Normalde oteli almıyorum önceden çünkü gidip gidemeyeceğim kesin değil, yer olması gerekiyor falan. Ama böyle bir şey için yapmak gerekebilir.

Keşke olsa da uğraşmasak. Uğraşacaz artık. Normalde oteli almıyorum önceden çünkü gidip gidemeyeceğim kesin değil, yer olması gerekiyor falan. Ama böyle bir şey için yapmak gerekebilir.

Havaalanında hiç tatile gidecek bir tanıdığınız yok mu? Amerika Japonya vs veya gümrüğü çok düşük bir ülke 1-2 hafta tatil yapacak birisi illa vardır rica edin kargoyu yerinize alsın

Havaalanında hiç tatile gidecek bir tanıdığınız yok mu? Amerika Japonya vs veya gümrüğü çok düşük bir ülke 1-2 hafta tatil yapacak birisi illa vardır rica edin kargoyu yerinize alsın
Şu aralar pek olmuyor ya yaz sezonu herkes mesai peşinde

Şu aralar pek olmuyor ya yaz sezonu herkes mesai peşinde

Maalesef hocam ya birisini ayarlamanız lazım ya da o 1 günlük gittiğiniz zaman tek tek aramanız lazım ki 1 gün içerisinde 1-2 figür bulursanız ne mutlu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…