Türkiye'ye sipariş verme gibi bir planım yok. Şöyle diyeyim, Türkiye'de satılan bir collectors Edition yerine (25 bin baz alıyorum), Japonya'da 10bine alıp + uçak biletiyle cebime 12bin para kalıyor. Onlada yine çok güzel figürler alınabilir. Diye düşünüyorum fiyatları gördüğüm kadarıyla.
Türkiye'ye sipariş verme gibi bir planım yok. Şöyle diyeyim, Türkiye'de satılan bir collectors Edition yerine (25 bin baz alıyorum), Japonya'da 10bine alıp + uçak biletiyle cebime 12bin para kalıyor. Onlada yine çok güzel figürler alınabilir. Diye düşünüyorum fiyatları gördüğüm kadarıyla.
Evet işte Japonya'ya gitceksiniz değil mi? Gittiğinizde otel odasına sipariş verin yani gidip 1 gün kalmayacaksanız öyle yapın ama eğer 1 hafta gibi kısa süre kalacaksanız bazı siteler önceden hangi gün gelsin diye ayarlıyor o 1 haftaya denk getirmeye çalışın
Evet işte Japonya'ya gitceksiniz değil mi? Gittiğinizde otel odasına sipariş verin yani gidip 1 gün kalmayacaksanız öyle yapın ama eğer 1 hafta gibi kısa süre kalacaksanız bazı siteler önceden hangi gün gelsin diye ayarlıyor o 1 haftaya denk getirmeye çalışın.
Keşke olsa da uğraşmasak. Uğraşacaz artık. Normalde oteli almıyorum önceden çünkü gidip gidemeyeceğim kesin değil, yer olması gerekiyor falan. Ama böyle bir şey için yapmak gerekebilir.
Keşke olsa da uğraşmasak. Uğraşacaz artık. Normalde oteli almıyorum önceden çünkü gidip gidemeyeceğim kesin değil, yer olması gerekiyor falan. Ama böyle bir şey için yapmak gerekebilir.
Havaalanında hiç tatile gidecek bir tanıdığınız yok mu? Amerika Japonya vs veya gümrüğü çok düşük bir ülke 1-2 hafta tatil yapacak birisi illa vardır rica edin kargoyu yerinize alsın
Havaalanında hiç tatile gidecek bir tanıdığınız yok mu? Amerika Japonya vs veya gümrüğü çok düşük bir ülke 1-2 hafta tatil yapacak birisi illa vardır rica edin kargoyu yerinize alsın
Maalesef hocam ya birisini ayarlamanız lazım ya da o 1 günlük gittiğiniz zaman tek tek aramanız lazım ki 1 gün içerisinde 1-2 figür bulursanız ne mutlu size