Filament tavsiyesi

TheReaction

Centipat
Merhaba, bir suredir ABG Filament kullaniyordum bu sefer farklilik olsun diye başka marka denemek istiyorum.

Ender 3 S1 cihazım var, Creality filament ile Porima filamentin arasında 10TL fark var, sizce hangisi daha mantıklı şu an?

Porima pla 460 TL Creality ender pla 470TL.

Ben şahsen microzey kullanıyorum gayet de kaliteli fiyat açısındanda uygun, ama o sana kalmış. Ama bu seçimler arasından porima öneriyorum.

Ben şahsen microzey kullanıyorum gayet de kaliteli fiyat açısındanda uygun, ama o sana kalmış. Ama bu seçimler arasından porima öneriyorum.
Maalesef microzeyi deneyince bu hobiden soğum, sürekli tıkanma yaptı bütün ayarları denedim sonra abg filamenti denedim sorun ortadan kalktı. Yarısı duruyor hala microzeyin.

Maalesef microzeyi deneyince bu hobiden soğum, sürekli tıkanma yaptı bütün ayarları denedim sonra abg filamenti denedim sorun ortadan kalktı. Yarısı duruyor hala microzeyin.

Bende de nadiren tıkanma oluyor, o zaman porima kullan bence. O daha kaliteli zaten, elimde 2 adet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…