File marketten satın alınan eros parfüm sahte olabilir mi?

quicas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün 3300 TL'ye eros EDT aldim ancak parfümün batch kodu çıkmıyor. Ayrıca diğer ufak detaylar sırıtıyor ve inatla oradaki çalışana orijinal mi diye sormama rağmen orijinal demişlerdi ancak, şu anda orijinal olmadığını düşünüyorum. Sizce orijinal olabilir mi? Ne yapmalyım?

Parfümlerle 1 2 ay önce ilgilenmeye başladım ve o marketteki parfümlerden bence alma çünkü onların orijinal diye sattıkları bayram pazarındaki parfümler gibi olabiliyor orijinal bile olsa taşınması nereden getirttirdikleri falan önemli ben olsam iade ederdim ayrıca erostan çok daha güzel parfümler var Sephora'dan almanı önerir ve daha çok araştırmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün 3300 TL'ye eros EDT aldim ancak parfümün batch kodu çıkmıyor. Ayrıca diğer ufak detaylar sırıtıyor ve inatla oradaki çalışana orijinal mi diye sormama rağmen orijinal demişlerdi ancak, şu anda orijinal olmadığını düşünüyorum. Sizce orijinal olabilir mi? Ne yapmalyım?

Keşke Beymen, Boyner, Sephora vb gibi yerlerden alsaydınız. Bence sahte değildir.

Arkadaşlar zaten Sephora'dan ve Boyner'den ucuz olduğu için almıştım bugün bıraktım parfümü şubeye kontrol etmeleri için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı