Filistin iddiaları hakkındaki video doğru mu?

Bu gibi zeka ve bilgi olarak çok kıt seviyede olanlar arap milliyetçiliği yapıp, Türk Devleti'nin başını belaya sokma arzusundadır. Çok istiyorlarsa kendileri birlik kurup İsrail'i yıkmaya gidebilirler, yolları açık olsun bizi ve ordumuzu karıştırmasınlar. Bizim şuan tek derdimiz kendi sorunlarımız olmalı.
 
Hocam adam, İngiliz'lerin kazandıklarının 3 katı vergi kestiklerini söylüyor ve zamanla borçlar yüzünden arazilerinin onların ellerine geçtiği söylüyor, doğrusunu tam olarak bilmiyorum. Videodaki söylenti doğru mu onu merak ettim.
Şöyle söyleyeyim yahudiler gizli bir şekilde. Tapu memurlarına rüşvet vermiştir toprak satın almak için. Normalde toprak satın almaları yasak osmanlı Filistin'den. E biliyorsun ekonomisi çökük ülkelerde her şey rüşvetle döner Türkiye'de buna dahil.
 
Bu gibi zeka ve bilgi olarak çok kıt seviyede olanlar Arap milliyetçiliği yapıp, Türk Devleti'nin başını belaya sokma arzusundadır. Çok istiyorlarsa kendileri birlik kurup İsrail'i yıkmaya gidebilirler, yolları açık olsun bizi ve ordumuzu karıştırmasınlar. Bizim şu an tek derdimiz kendi sorunlarımız olmalı.

İstedikleri desinler ordu hayatta oraya gitmeyecek.
 
Bu gibi zeka ve bilgi olarak çok kıt seviyede olanlar Arap milliyetçiliği yapıp, Türk Devleti'nin başını belaya sokma arzusundadır. Çok istiyorlarsa kendileri birlik kurup İsrail'i yıkmaya gidebilirler, yolları açık olsun bizi ve ordumuzu karıştırmasınlar. Bizim şu an tek derdimiz kendi sorunlarımız olmalı.

Hocam dedikleriniz olsa emin olun ülkede nüfus olarak adam kalmaz.
 
Şöyle söyleyeyim yahudiler gizli bir şekilde. Tapu memurlarına rüşvet vermiştir. Normalde toprak satın almaları yasak osmanlı Filistin'den. E biliyorsun ekonomisi çökük ülkelerde her şey rüşvetle döner Türkiye'de buna dahil.

@@Raptor_Z
Senin yazının içinde geçen "Belge: Başbakanlık osmanlı arşivi, y. Prk. Azj. 27/39"
Ait bir kaynak, bir arşiv yok. Nasıl olsa kimse bakmayacak diye yazmışlar. Sana bir şey demiyorum. Sonuçta sen de bunu bir yerden kopyala yapıştırdın. Aldığın yer yalan söylüyor gibi. Videoda ki eleman gibi.
Eğer bu kaynağı, belgeyi T.C. Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı burada bul. Ben özür dileyeceğim.
 
Son düzenleme:
Kudüs ve Mescid-i Aksa toprakları Abdulhamid Han'ın tapulu malı olmasına rağmen işgal ve ilhak ediyorlar.
Tapu mapu hikaye.
Zaten o tapuları da yasal olmayan şekillerde hile hurda ile Arap bedevi toprak ağalarından, memurlara rüşvet vs vererek almışlar.
Memurların çoğu da Tanzimat ve Islahat fermanlarından sonra memurluk hakkı elde eden kendi adamları.
Zararlı cemiyetlerin mensupları.
Kanı bozuk bu ağalar yüzünden gariban halk şimdi çile çekiyor.
Bu ağalar şimdiki Suud ailesi gibi düşünün işte.

Tapulu arazilerine sadık kalsalar zaten sorun kalmaz.
Ama İsrail sınırlarını belirlemez.
Çevre devletlere karşı işgalci bir politika güder.
Suriye'nin Golan Tepeleri şu an İsrail'in işgali altındadır.
Su ihtiyacını buradan gideriyor İsrail.
 
10 daireli bir binanin sadece 1 dairesini satın alırsanız azınlık olduğunuzdan dolayı sesiniz fazla çıkmaz ama 8 tanesini satın alıp çoğunluğa hakim olduktan sonra diğer ikisini de her yolu deneyerek satın alıp sahibi olmak istersiniz. Sizce suç satanda mıdır yoksa satın alanda mı?
 
@Raptor_Z açıklama bekliyoruz, @ogrsh neler söylüyor?

:).


@cxnnorx evet, video doğru.

Ben videonun saçmalık olduğunu söylüyorum. Filistini desteklemiyorum. Bize ihanet eden sürekli bizim karşımızda bir ülkeye ne diyebilirsin. Her ülke yaptığı hataların bedelini öder.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı