Fillm izlemek ve arada oyun oynamak için taksitle alınabilecek tablet önerisi

KopernikPizza

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller dilerim dostlar. Üniversitede iki yıllık bir bölümün ilk senesini tamamlamak üzereyim. Film izlemek ve arada bir oyun oynamak için tablet almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İnternete Wi-Fi üzerinden erişimim yok sadece telefondan mobil veri kullanıyorum. Bütçe olarak taksitle alacağım için taksit maksimum 2000 civarı olsun ve mümkün olabildiğince az taksitli olsun. Arkadaşım bana Xiaomi Pad Pro 12'yi öneriyor sizce uygun mudur? Ayrıca 12 pad Pro'nun klavyeli kılıfını bulamadım sizce ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum. Not: 256 GB alan tercihimdir film ve oyun amaçlı olacağından dolayı.

Xiaomi Pad 12 Pro da gayet iyi bir cihaz bence almanızı öneirirm çünku işlemcisi Snapdragon 7 gen s ve oyunlarda size yüksek bir performans sağlar, bir de diğer bir önerim Samsung S8 tablet ve iPad 10 ve 11.nesillere bakabilirsiniz.

Xiaomi Pad 12 Pro da gayet iyi bir cihaz bence almanızı öneirirm çünku işlemcisi Snapdragon 7 gen s ve oyunlarda size yüksek bir performans sağlar, bir de diğer bir önerim Samsung S8 tablet ve iPad 10 ve 11.nesillere bakabilirsiniz.

12 Pro almayı düşünüyorum lakin klavyesini bulamadım maalesef.

Alabilirsiniz güzel modeller Xiaomi mi pad modellerinede bakın belki onlarda kılıf seçeneği daha çoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı