Film/Dizi önerisi

Person of interest ve lost sonra teşekkür edersin :)
 
Maria ile Musta... Ah hayır, bu değil. Uzun zamandır dizi izlemiyorum ancak en son Assassin's Creed Brotherhood oynadığım için The Borgias dizisini izlemiştim. Pek önereceğim türden değil maalesef. Genel bir öneri olsa da Interstellar izleyin ve izlettirin.
 
Maria ile Musta... Ah hayır, bu değil. Uzun zamandır dizi izlemiyorum ancak en son Assassin's Creed Brotherhood oynadığım için The Borgias dizisini izlemiştim. Pek önereceğim türden değil maalesef. Genel bir öneri olsa da Interstellar izleyin ve izlettirin.
Dostum, bende izledim beklediğim gibi değildi. Berbat diyebileceğim türdendi.
 
Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi, birazda kendimden paylaşacağım, bildiğiniz veya bir insan bir diziye bayılıyorsa tam o diziyi izleyenlerin beğendiği dizileri yazın lütfen.
Ben mesela bu virüs başlamadan önce hiç dizi izlemezdim bir s. E. Bir de the end of the F***ing world izlerdim sonra onlarda bitti. Ardından tam bana uygun olan Breaking Bad'i buldum, mükemmel gelmişti aynı Half-Life gibi ilerliyordu, sanki sona adım adım ilerliyormuş gibi, veya ilerlediğini mükemmel bir şekilde hissettiriyordu bir daha ki bölümü 4 gözle bekliyordum. Bu bitti çok uzun sürdü bitmesi ama değdi sonra filmini de izledim (el camino), ardından ise can sıkıntısı ile beraber hiç güvenmediğim la casa de Papel'e başladım ki dizi mükemmeldi yine, bu mükemmelliğin sebebi her dizide en az 1 tane geleceği bilen aşırı zeki insan bulunmasıdır. Sonra Prison Break'a başladım (hala izliyorum 1.sezon 16.bölümdeyim) ve yine mükemmeldi ben normalde dizileri arka arkaya kesinlikle izleyemem sıkıcı falan gelir, fakat eminim bu sırayla dizileri izlerseniz ve bu tarz dizileri seviyorsanız bana sorarsanız bu sırayla izleyin. Arkadaşlar bir de sorarsınız kesin bu dizilerdeki zeki insanları; Breaking Bad'de tartışmasız walter white'dır, la casa de Papel'de profesör abimizdir (bence en zekisi bu adam, doğaüstü güçleri olabilir geleceği görüyor), son olarak Prison Break'da üniversiteli Scofield'dir(bununda doğa üstü güçleri olabilir 😱). Bunlardan sonra tam bunlara uygun dizi önerisi yapacaksanız her zaman açığım, ben bunlardan sonra bir de narcos izlemeyi düşünüyorum (en beğendiğim dizi Breaking Bad).
Güncelleme yapayım dedim belki bu yazıdan etkilenirsiniz. Prison Break 4.sezon 13.bölümdeyim ve izlemeyi 5 gün gibi bir süre önce bıraktım, çünkü sıkıldım. Şu anda Narcos izliyorum ve eğlencelide.
 
The Flash'i her zaman düşünmüşümdür bunun nedeni DC'de çok az detaylı Flash filmi olması.. neyse bir bahane daha buldum yarın başlarım.
Hocam bu arada bir tavsiye vereyim, dizi nadiren saçmalıyor. Bu durumlarda belki diziyi bırakmak isteyebilirsiniz ama bırakmayın. Ben şu an son yani 6. sezondayım ve iyi ki bırakmamışım diyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı