Film ve dizi izlemek için uydu alıcısı tercihi

darkhourss

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
459
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar film ve dizi izlemek için televizyonuma hangi uydu alıcısını alayım, hangisi en iyi bu konuda? Digitürk, D-Smart ve Tivibu.
 
Simdi bunların ikisi kulandım d-smart temiz ama film kanalları ve diğer kanallar biraz az içerikli bir filmi günde 2 defa gösteriyorlar Digitürk ise bayağı zengin fena değil bunu tercih edebilirsin ama tavsiyem Netflix bakman olur.
 
Tivibu kullanıyorum. Arayüzde kasmalar vesaire olsa da bence fiyatına göre gayet iyi. Biraz amatör bir arayüzü var ancak sinema kanalları, belgesel kanalları, spor kanalları bence fiyatına göre uygun. Diğerleri hakkında bir deneyimim olmadı, bilgili değilim maalesef.
 
Eğer maç izlenmeyecek sadece film vs. izlenecek ise internet bağlantılı bir uydu alıcısı veya TV box + Netflix üyeliği bahsettiğiniz platformlardan kat kat iyidir diye düşünüyorum şimdiye kadar kime sorsam söz konusu platformlardan şikayetçi.
 
Ben olsam hiçbirini almam. Emin ol değmez. D-Smart kullandım 2 yıl boyunca verdikleri filmler zaten öyle aham şaham filmler değil. Eğer film paketi almazsanız onlarda ücretli zaten. Müşteri hizmetleri berbat taahhüt bitmesine rağmen zor iptal ettirdik. Bence bulaşmayın.
Eğer maç izlenmeyecek sadece film vs. izlenecek ise internet bağlantılı bir uydu alıcısı veya TV box + Netflix üyaliği bahsettiğiniz platformlardan kat kat iyidir diye düşünüyorum şimdiye kadar kime sorsam söz konusu platformlardan şikayetçi.
Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Bunu yapın.
 
Ben olsam hiçbirini almam. Emin ol değmez. D-smart kullandım 2 yıl boyunca verdikleri filmler zaten öyle aham şaham filmler değil. Eğer film paketi almazsanız onlarda ücretli zaten. Müşteri hizmetleri berbat taahhüt bitmesine rağmen zor iptal ettirdik. Bence bulaşmayın.

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Bunu yapın.

İnternette var zaten TV'de izleyince sarmıyor.
 

Geri
Yukarı