Filmbox hesabı silinir?

522223

Decapat
Katılım
6 Şubat 2022
Mesajlar
1.312
Çözümler
22
Arkadaşlar merhaba, Vodafone yanımdan kazandığım 1 aylık filmbox üyeliğini denemek için indirdim ve Google ile devam et seçeneğini seçtim ve bana yeni bir hesap açtı fakat kodu kullanamadım. Sorun çıkardı, zaten çok film izleyen birisi de değilim. Boşuna her ay 12 TL vermek istemiyorum. Hesabımı nasıl silebilirim? Hesabı sil gibi bir seçenek bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Andorid mi yoksa IOS mu kullanıyorsunuz emin değilim fakat, ikisi içinde aynı şey geçerli olduğundan; hesabınızda Abonelikler sekmesini bulduktan sonra istediğiniz uygulamanın aboneliğini iptal edebilirsiniz.

edit: Google Hesabınızda veya Icloud hesabınızda.
 
Taahhütsüz üyelik mi aldınız yoksa taahhütlü üyelik mi aldınız ? Üyeliği yenilerken banka hesap bilgilerini falan girdiniz mi ? Eğer girmediyseniz sözleşme falan da onaylamadıysanız üyelik zaten iptal olur ödeme yapılmadığından dolayı. Ayriyeten olarak da Google Abonelik ayarlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Orada aboneliğiniz gözüküyorsa ve İptal Etme imkanı da varsa da iptal edebilirsiniz.
 
Taahhütsüz üyelik mi aldınız yoksa taahhütlü üyelik mi aldınız? Üyeliği yenilerken banka hesap bilgilerini falan girdiniz mi? Eğer girmediyseniz sözleşme falan da onaylamadıysanız üyelik zaten iptal olur ödeme yapılmadığından dolayı. Ayrıyeten olarak da Google abonelik ayarlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Orada aboneliğiniz gözüküyorsa ve iptal etme imkanı da varsa da iptal edebilirsiniz.

Öncelikle konudaki ufak bir hatamdan dolayı ceza yemiştim o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın. Direk bana aylık 12 TL'lik bir üyelik seçeneği sundu ben geri tuşuna bastım ana ekran geldi bana aktif bir aboneliğiniz yok şimdi ödeme yapın gibi bir şey dedi. Ayrıca kart Gpay da kayıtlı idi direk ödeme ekranına geçti ancak ödemeyi onaylamadım. Muhtemelen bir çekim yapmayacak ama yine de sormak istedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı