Filmodu ve HdfilmCehennemi gibi siteler yasal mı?

Sa arkadaşlar ben böyle bir site kurmak istiyorum, 105 adet cracklı film yaptım böyle bir iş yapmak tehlikeli midir? Filmodu ve HdfilmCehennemi gibi siteler yasal mı ne kadar kar ediyorlar?

Öncelikle bu tür siteler genellikle servis sağlayıcı adı altında geçiyor yani kullandığın youtube gibi,
Bu sebebten ötürü yasal gibi gözüküyorlar ancak yüklenen filme dikkat edilmeli vizyondaki bir filmi korsan sekilde yüklemek(sinema çekimi) zaten suç.Ancak filmin yayınlanmasından birkaç ay sonra yayınlaman sanasorun çıkartmaz (yerli filmler dışında)çünkü genellikle ülkemiz içinde çekildiklerinden ciddi bir koruma altındalar ve gelelim can alıcı soruya : Yasal mı? Suç mu?

-Suç,ve yaptığın işe dikkat edilmelisin yoksa ağır cezalarla karşılanırsın :)
 
Hayır hepsi mantık olarak yasadışı siteler. Sonuçta korsan film yayınlayarak emek hırsızlığı yapıyorlar. Çoğu yurtdışı tabanlı kurulduğu veya öyle göründüğü için hizmet veriyorlar. Ara ara bazıları kapanıp yeniden açılıyor tabii. Dizimag mesela 6-7 defa kapandı açıldı. Hepsi yasadışı yani.
 
Netflix'e para vereceğinize hdfilmcehenneminden izleyebilirsiniz. Netflix'te olmayan filmler bile hdfilmcehenneminde var ben bayağıdır bu siteden izliyorum AdGuard sayesinde reklamlarda hiç yok enfes bir site. Ve virüslü falanda değil.
hd film cehennemi hem yasa dışı hem de kul hakkına girebilir ama
 

Yeni konular

Geri
Yukarı