Filtre kahve peçeteye sarıp içildikten sonra zehirlenilir mi?

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Ben puro videoları izliyordum. Çok canım çekti. Saat sabah 6 olduğu ve uyumadığım için uykusuzdum pek aklım yerinde değildi. Sonradan fark ediyorum. Gittim kağıt havluyu ikiye böldüm az filtre kahve koydum. Bir de dökülmesin diye ezdim. Yuvarlak olsaydı belki bu kadar kötü etkilenmezdim. Neyse yaktım ve yanmaya başladı üfleyip söndürdüm. Sonra içime çektim ve hiç kahve tadı gelmedi. Acı bir tat geldi, ağazım ve boğazım yandı. İçime yanmış peçete kaçtı ve yapıştı. Ben yuttum. Tükürdüm ama peçete çıkmadı. Şu an olayın üstünden 1 saat 56 dakika geçmesine rağmen iki göğsümün arası yanıyor ve sesim az çıkıyor. Bir de burnumdan nefes almama rağmen boğazımda bir tıkanlık, iki göğsümün arasında bir soğukluk hissediyorum. İlk içtikten sonra ağzımdan nefes alırken hırıltılı nefes alıyordum. Sesim az çıkıyor ama biraz fazla ses çıkartabiliyorum ama çok zorlanıyorum. Hastalanırsam doktora gitmem gerekirse aileme söylemek zorunda kalacağım ve bundan çok korkuyorum. Sizce bir şey olur mu? Sesim ne zaman düzelir? Vücuduma peçete yapışmış mıdır? Olayın ardından 1 yemek kaşığı yoğurt yedim. Tatlı yedim ama o iki göğsümün arasındaki yanma hissi ve boğazımdakı acı tat hâlâ geçmedi. Boğazımı hastalanmış gibi hissediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Bana bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğsünüzde yanma ve nefes almama tıkanıklık belirtmişsiniz hastaneye başvurmalısınız. Ayrıca içime çektim ve peçete kaçtı demişsin solunum yolunu tıkamış daha fazla soruna mal olmadan hastaneye başvur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göğsünüzde yanma ve nefes almama tıkanıklık belirtmişsiniz hastaneye başvurmalısınız. Ayrıca içime çektim ve peçete kaçtı demişsin solunum yolunu tıkamış daha fazla soruna mal olmadan hastaneye başvur.
Şu an iyiyim. İki gösümün arasında yanma yok. Burnum tıkalı ama hep tıkalı. Şu an ağazımdan nefes alıyorum ve iyiyim ama sesim belki bağıracak kadar çıkmayabilir.

Şu an iyiyim. İki gösümün arasında yanma yok. Burnum tıkalı ama hep tıkalı. Şu an ağazımdan nefes alıyorum ve iyiyim ama sesim belki bağıracak kadar çıkmayabilir.

Şahsen bu durumdan bir şey olacağını sanmam yarına geçer tamamen diye düşünüyorum, tabii ki bu benim kendi görüşüm en doğrusu kesinlikle hastaneye gitmenizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı