VP67
Hectopat
Herkese selam. Son zamanlarda kahveye çok bağlandım. Kahve olarak Jacobs Monarch Filtre Kahve kullanıyorum. Karaca Barista kahve makinesinin dripperında kağıt filtrenin içine kahveyi koyup üstüne sıcak su dökerek demleme yapıyorum ve çok da güzel oluyor. Daha aromatik ve farklı kahvelere geçiş yapmak istediğim için Korkmaz Etna Moka Pot siparişi verdim. Güzel bir giriş yaptığımı düşündüğümden kahve tiryakilerine sormak istediğim sorularıma geçebilirim
Hem espressoda hem filtre kahvede kullanabileceğim çekirdek kahve var mı? Mesela çekirdek şeklinde Jacobs Monarch kahve alsam, bunu değirmen ile ince öğüterek espressoda, kalın öğüterek filtre kahvede kullanabilir miyim? Eğer kullanamazsam da ben zaten Jacobs Monarch filtre kahveden memnunum, espresso için hangi çekirdek kahveyi tavsiye edersiniz? Bu konuda başkaca tavsiyeleriniz neler olur? Şimdiden teşekkür ederim.
Hem espressoda hem filtre kahvede kullanabileceğim çekirdek kahve var mı? Mesela çekirdek şeklinde Jacobs Monarch kahve alsam, bunu değirmen ile ince öğüterek espressoda, kalın öğüterek filtre kahvede kullanabilir miyim? Eğer kullanamazsam da ben zaten Jacobs Monarch filtre kahveden memnunum, espresso için hangi çekirdek kahveyi tavsiye edersiniz? Bu konuda başkaca tavsiyeleriniz neler olur? Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: