asweuqwuR Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Yakın bir dönemde Final Fantasy serisini oynamayı düşünüyorum. Oynamaya değer mi? Değerse seriye nereden başlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2021
Yakın bir dönemde Final Fantasy serisini oynamayı düşünüyorum. Oynamaya değer mi? Değerse seriye nereden başlamalıyım?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 8 Ekim 2021 #2 Öncelikle şunu söyleyeyim. FF serisinin oyunları birbiri ile bağlantılı değil. İstediğin oyun ile başlayabilirsin. Ben FF W.E oynadım ve çok memnun kalktım başından. Animesi de var izlemeni tavsiye ederim.
Öncelikle şunu söyleyeyim. FF serisinin oyunları birbiri ile bağlantılı değil. İstediğin oyun ile başlayabilirsin. Ben FF W.E oynadım ve çok memnun kalktım başından. Animesi de var izlemeni tavsiye ederim.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 8 Ekim 2021 #3 asweuqwuR dedi: Değerse seriye nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... 15'ten başla. Ya da konsolun varsa FF7 Remake'ten başla.
asweuqwuR dedi: Değerse seriye nereden başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... 15'ten başla. Ya da konsolun varsa FF7 Remake'ten başla.