SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 8 Temmuz 2023 #1 Daha önce hiçbir Final Fantasy serisinden bir oyun oynamamış biri olarak bu oyunu satın almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Daha önce hiçbir Final Fantasy serisinden bir oyun oynamamış biri olarak bu oyunu satın almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.562 8 Temmuz 2023 #2 Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak.
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 Ben de hiç oynamadim ama netten oynanişi dikkatimi cektiği için sepete attim. Alinabilir bence. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi.
Ben de hiç oynamadim ama netten oynanişi dikkatimi cektiği için sepete attim. Alinabilir bence. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi. Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5' e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Oynaniş süresi iyi gibi hocam +40 saat değer gibi.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #4 Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5'e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki bir ara PC'ye çıkacak bu da diğer oyunlar gibi. İmkânı yok çıkmaz dedikleri The Last of Us bile çıktıysa bu da çıkar. SensOuma dedi: Daha önce hiçbir Final Fantasy serisinden bir oyun oynamamış biri olarak bu oyunu satın almak istiyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sadece o mükemmel ara sahnelerden bile alınabilir bence. Oynanışına zaten sözüm yok.
Kenobii dedi: Hayır alınmaz çünkü yarım oyun. Diğer yarısı sadece PS5'e çıkacak. Genişletmek için tıkla... Hocam illaki bir ara PC'ye çıkacak bu da diğer oyunlar gibi. İmkânı yok çıkmaz dedikleri The Last of Us bile çıktıysa bu da çıkar. SensOuma dedi: Daha önce hiçbir Final Fantasy serisinden bir oyun oynamamış biri olarak bu oyunu satın almak istiyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sadece o mükemmel ara sahnelerden bile alınabilir bence. Oynanışına zaten sözüm yok.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 12 Temmuz 2023 #5 Çatlı Reis dedi: Hocam illaki bir ara PC'ye çıkacak bu da diğer oyunlar gibi. İmkânı yok çıkmaz dedikleri The Last of Us bile çıktıysa bu da çıkar. Sadece o mükemmel ara sahnelerden bile alınabilir bence. Oynanışına zaten sözüm yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Final Fantasy 15 mi alsam? 7 Remake mi almalıyım ?
Çatlı Reis dedi: Hocam illaki bir ara PC'ye çıkacak bu da diğer oyunlar gibi. İmkânı yok çıkmaz dedikleri The Last of Us bile çıktıysa bu da çıkar. Sadece o mükemmel ara sahnelerden bile alınabilir bence. Oynanışına zaten sözüm yok. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Final Fantasy 15 mi alsam? 7 Remake mi almalıyım ?
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #6 SensOuma dedi: Hocam peki Final Fantasy 15 mi alsam? 7 Remake mi almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Hocam FF15 + FF 7 ( clasic ) yapın bence.
SensOuma dedi: Hocam peki Final Fantasy 15 mi alsam? 7 Remake mi almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Hocam FF15 + FF 7 ( clasic ) yapın bence.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 12 Temmuz 2023 #7 maleniaa dedi: Hocam FF15 + ff 7 ( clasic ) yapın bence. Genişletmek için tıkla... Klasik olan çok eski hocam.
maleniaa dedi: Hocam FF15 + ff 7 ( clasic ) yapın bence. Genişletmek için tıkla... Klasik olan çok eski hocam.
Zobordogordo Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 457 12 Temmuz 2023 #8 SensOuma dedi: Klasik olan çok eski hocam. Genişletmek için tıkla... Efsaneler eskimez yıllanır.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 4 12 Temmuz 2023 #9 Zobordogordo dedi: Efsaneler eskimez yıllanır. Genişletmek için tıkla... Oyuna herhangi bir lafım yok hocam. Eski grafiklere sahip olması oynama hevesimi yitiriyor.
Zobordogordo dedi: Efsaneler eskimez yıllanır. Genişletmek için tıkla... Oyuna herhangi bir lafım yok hocam. Eski grafiklere sahip olması oynama hevesimi yitiriyor.