Findeks notunu 1248'den 1400'e nasıl çıkarabilirim?

2500TL ay sonu ekstre olarak yansıyacak şekilde mi kullanayım, yoksa 2500 üst limit mi direkt? Bazen kredi kartını kullanıp ödemesini ay sonu gelmeden yapıyorum.
Bir de fatura ödeme talimatını kredi kartından verdim, nakit avans sayıp günlük faiz işletiyormuş onu iptal mi edeyim yoksa kalması daha mı iyi olur?
Kartlarının %50 limitini geçme puan yükseltmek istiyorsan.

Eğer çekebiliyorsanız 2-3 bin gibi düşük rakamları kredi olarak çekmeyi deneyin. Hangi banka olduğu farketmez hepsini deneyin. Taksit sayısını da kendinize göre ayarlayın.
Hocam çok önceden denemiştim, maaş olmadığı için vermiyordu. Şimdi başvururum çıkmaz negatif etkiler falan bulaşmak istemiyorum.
Geçen ay arttırır diye 1000TL nakit avans çektim, bakacağım taksidi bitince.

Hocam hangi bankalar size kredi kartı verdi, kredi notum 1400 civarıydı boş yere kredim.com.trden tek taksitle aynı anda 5 ürün açılışı yaptığım için 1300e düştü sadece Maxi genç var hala kart veren banka yok belgelenebilir belgem de yok ama asgari ücret girdiğim halde hiçbir banka ek hesap kredi kartı kredi vermiyor

Hocam hangi bankalar size kredi kartı verdi, kredi notum 1400 civarıydı boş yere kredim.com.TR'den tek taksitle aynı anda 5 ürün açılışı yaptığım için 1300e düştü sadece Max'i genç var hala kart veren banka yok belgelenebilir belgem de yok ama asgari ücret girdiğim halde hiçbir banka ek hesap kredi kartı kredi vermiyor

Enpara denemediyseniz deneyin.
Bende Enpara ve Ziraat var. Enpara 5100TL, Ziraat 3000TL. Enparadaki 4. yılım yılda 1 kez yükseltiyor sadece, iki ay öncesine kadar 3000 idi.

Enpara dün denedim hem kredi kartı hem de ek hesap anında reddetti ve şimdi yeni rapor aldım kredi notum 1200e çakılmış çünkü hepsi 200 TL olmak üzere 10 tüketici kredisi açık gözüküyor

Enpara dün denedim hem kredi kartı hem de ek hesap anında reddetti ve şimdi yeni rapor aldım kredi notum 1200e çakılmış çünkü hepsi 200 TL olmak üzere 10 tüketici kredisi açık gözüküyor
Çok fazla kredi talebi ya da yeni kart başvurusunda bulunursanız geçici olarak puanınız düşer. Biraz ara verin. Mümkünse borç ya da kredileri kapatın. Belli bir zaman sonra puan eski yerine geri çıkar. Siz mümkün olduğunca gecikmeye düşmeden kredi kartı kullanıp ödemesini yapın. Gerisini akışına bırakın.

3000TL olan kartın 1500TL'sini kullan, 5000TL olanın 2500'ü geçme limit olarak. Taksitli veya nakit farketmez avans işine yani karttan para işine kesinlikle bulaşma. KMH varsa kullanma. Dediklerimi 1-2 ay dene sonucu yaz buraya.
Hocam dediklerinizi aynen uyguladım, puan aynı. Bu arada 5 yıldır kredi kartı kullanıyorum, bir kez bile gecikme yaşamadım. 4 ay önce taksitli nakit avans kullandım 2 aylık, toplam 3 kez de taksitli alışveriş yaptım. Bunların hiçbirinde gecikme yaşanmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı