Çözüm Firefox diskinizi öldürüyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kimi sevdiysek bir sıkıntı çıkarıyor. Edge her anlamda çok iyiydi ama yeni sekme/bing olayı tarayıcıyı güncel tutmama rağmen düzelmediği için Firefox'a geçmiştim. Firefox bir gün bozarsa Brave geçerim demiştim. Bir de bilgisayarda hangi tarayıcıyı kullanıyorsam telefonda da onu kullanma huyum var

Konuyu bölelim uzun süre sonra bu sıkıntı kalmış mıdır sizce? karşılaştıran oldu mu?

Bu olay çözüldü ben zen browser kullandığımda varsayılan değerleri düzeltmişlerdi

Son düzenleme:
Konuyu bölelim uzun süre sonra bu sıkıntı kalmış mıdır sizce? karşılaştıran oldu mu?

Bu olay çözüldü ben zen browser kullandığımda varsayılan değerleri düzeltmişlerdi
Zen browserda düzeldi derken nasıl tür bir düzelme oldu bilgi verebilir misiniz?

Zen browserda düzeldi derken nasıl tür bir düzelme oldu bilgi verebilir misiniz?
Kusura bakmayın geç gördüm bu sıkıntı sürekli sekmeleri kaydetme ile alakalı bir sıkıntıydı galiba bunu her 30 saniyede bir yapıyordu galiba tam hatırlamıyorum bunu düzeltmek için firefox ta manuel ayar yapman yetiyordu ben Zen browser a geçtiğimde bu ayar varsayılan olarak değişmişti kısacası sıkıntıyı gidermişler. aynı işlemi zaten chrome da yapıyor. belki firefox basit hatayı çözmüş belkide zen ekibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…