Firefox hakkında düşünceleriniz?

dursunn

Hectopat
Yer
malatya
Daha fazla  
Yaklaşık 1 2 senedir Opera GX kullanıyorum gayet memndum ama bir virus yedim ve birazcık da korktum sistemime bir şey olur. Hem araştırdığımda Firefox'un çok daha iyi olduğunu gördüm ama yine de sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Geri mi dönmeliyim ya da artıları eksileri neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 2 senedir Opera GX kullanıyorum gayet memndum ama bir virus yedim ve birazcık da korktum sistemime bir şey olur. Hem araştırdığımda Firefox'un çok daha iyi olduğunu gördüm ama yine de sizin düşüncelerinizi merak ediyorum. Geri mi dönmeliyim ya da artıları eksileri neler?
Microsoft Edge.

Tasarımından dolayı Edge'ciyim. Fakat başka bir tarayıcı tercih edecek olsam ilk tercihlerimden birisi olacaktır Firefox. Tasarımı hoş ve tarayıcı insanı güvende hissettirmekte.

Firefox'u Linux kurduğumda kullanıyorum. Sanal makinede düşük sistem kaynakları ile de gayet stabil çalışabiliyor. Brave veya Firefox kullanılabilir. Sistem kaynağı sorununuz yoksa Chrome'de kullanabilirsiniz.

Firefox kullanıyorum bana kalırsa en oturaklı browser. Bir kere ses kodeği diğer browserlara göre daha iyi. YouTube videolarını 5.1 kanalına yayabiliyor. Son sürümü ile gayet hızlı ve seri çalışıyor. Tavsie ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı