f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Merhaba, bugün eski bilgisayarımı satıp yeni bir bilgisayar aldım daha sonra Firefox kurmaya çalıştım fakat kimlik doğrulama kodunuz yazın diyor, bu konuda ne yapacağım?
Merhaba, bugün eski bilgisayarımı satıp yeni bir bilgisayar aldım daha sonra Firefox kurmaya çalıştım fakat kimlik doğrulama kodunuz yazın diyor, bu konuda ne yapacağım?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #2 Telefonuna kod gelecek veya mailine o büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
KS KS f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Telefonuna kod gelecek veya mailine o büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ne telefona ne maile geliyor Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: Telefonuna kod gelecek veya mailine o büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Ne telefona ne maile geliyor
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #4 f33 dedi: Ne telefona ne maile geliyor Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum da firefox kullanman şart mı ? Artı 0 Eksi
f33 dedi: Ne telefona ne maile geliyor Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum da firefox kullanman şart mı ?
KS KS f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #5 LorenzoMatterhorn dedi: O zaman bilmiyorum da Firefox kullanman şart mı? Genişletmek için tıkla... Şifrelerimin çoğu orada. Artı 0 Eksi
LorenzoMatterhorn dedi: O zaman bilmiyorum da Firefox kullanman şart mı? Genişletmek için tıkla... Şifrelerimin çoğu orada.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 710 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #6 2 adımlı doğrulama için Google authenticator benzeri bir 2FA uygulaması ayarlamış mıydın? Artı 0 Eksi
KS KS f33 Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 BursaliEfsane dedi: 2 adımlı doğrulama için Google Authenticator benzeri bir 2FA uygulaması ayarlamış mıydın? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarladım fakat şu an uygulamayı bulamiyorum ama sorunu çözdüm kurtarma anahtarımi buldum. Artı 0 Eksi
BursaliEfsane dedi: 2 adımlı doğrulama için Google Authenticator benzeri bir 2FA uygulaması ayarlamış mıydın? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarladım fakat şu an uygulamayı bulamiyorum ama sorunu çözdüm kurtarma anahtarımi buldum.