D DJ_OXyGeNe_8 Ziyaretçi 14 Mayıs 2019 #1 İlk defa başıma geliyor. Hem online kurulum dosyasını hem de offline kurulum dosyasını denedim, sonuç aynı; Şüpheli bir dosya mı indiriyorum? Chrome kurdum, sıkıntı yok. AVG ve bazı sürücüleri indirip kurdum, sıkıntı yok. Virus Total'de sadece bir yazılım şüpheli olarak işaretledi. Dijital imzalar normal görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2019
İlk defa başıma geliyor. Hem online kurulum dosyasını hem de offline kurulum dosyasını denedim, sonuç aynı; Şüpheli bir dosya mı indiriyorum? Chrome kurdum, sıkıntı yok. AVG ve bazı sürücüleri indirip kurdum, sıkıntı yok. Virus Total'de sadece bir yazılım şüpheli olarak işaretledi. Dijital imzalar normal görünüyor.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Mayıs 2019 #2 https://download.mozilla.org/?product=firefox-latest-ssl&os=win64&lang=tr Artı 0 Eksi
KS KS D DJ_OXyGeNe_8 Ziyaretçi 14 Mayıs 2019 #3 Linkteki dosyayı indirdim, aynı. Mevzu anlaşıldı; kullanıcı hesabı denetimi en yüksek ayardaymış. Normal kurulumda öyle gelmiyordu, niyeyse bu kurulumda öyle olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi
Linkteki dosyayı indirdim, aynı. Mevzu anlaşıldı; kullanıcı hesabı denetimi en yüksek ayardaymış. Normal kurulumda öyle gelmiyordu, niyeyse bu kurulumda öyle olmuş.