pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 11 Ekim 2020 #1 PreMID resimde gördüğünüz gibi açılması gerekirken sadece ufak bir kısmı açılıyor ve çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
PreMID resimde gördüğünüz gibi açılması gerekirken sadece ufak bir kısmı açılıyor ve çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 11 Ekim 2020 #2 Orda bir ünlem var gibi. Bu arada PreMID nedir? Artı 1 Eksi
1 12345678 Decapat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 11 Ekim 2020 #3 cengover_ekin dedi: Orda bir ünlem var gibi. Bu arada PreMID nedir? Genişletmek için tıkla... Discord'da rich presence yapmayı sağlıyor. Mesela Youtube'da video izliyorsun, profil kısmında "YouTube oynuyor, 05:22 kaldı, x adlı videoyu izliyor" diyor. Zamanında ben de kullanmıştım ama saçma olduğunu fark ettikten sonra kaldırdım. Artı 2 Eksi
cengover_ekin dedi: Orda bir ünlem var gibi. Bu arada PreMID nedir? Genişletmek için tıkla... Discord'da rich presence yapmayı sağlıyor. Mesela Youtube'da video izliyorsun, profil kısmında "YouTube oynuyor, 05:22 kaldı, x adlı videoyu izliyor" diyor. Zamanında ben de kullanmıştım ama saçma olduğunu fark ettikten sonra kaldırdım.
KS KS pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 11 Ekim 2020 #4 pchz.dnz dedi: Eki Görüntüle 698017 PreMID resimde gördüğünüz gibi açılması gerekirken sadece ufak bir kısmı açılıyor ve çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'da çalışıyor. Opera'da da çalışıyor. Sadece Firefox sıkıntılı. Son düzenleme: 11 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
pchz.dnz dedi: Eki Görüntüle 698017 PreMID resimde gördüğünüz gibi açılması gerekirken sadece ufak bir kısmı açılıyor ve çalışmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'da çalışıyor. Opera'da da çalışıyor. Sadece Firefox sıkıntılı.