Fişi Prize Ters Takmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne arkadaş kablosunu sürekli kıvırttırıyorsa o zaman yeni bir kablo alması şart ama düz kullanıyorsa temassızlık düz kullanımda oluşan bir sorun değildir. (Tabi üretim hatası yoksa)

Beni anlamak isteyen yok veya ben konuya o kadar uzağım ki, kablo nedir bilmiyorum.

Yok hocam sizi anlayan var fakat bir arkadaş yazdığınız mesajları beğenmemiş benimde başıma geliyor böyle şeyler takmayın kafanıza. Fişlerin ucunu değiş kardeşim git bir kablo satan yere değişsin düzelir.

eğer normal bir durum ise çok sevinirim çünkü psu da olmasından korkuyordum hatanın zaten WIN-400PS benim ekran kartı için gereksiz galia.. birde böyle sistemin zorlandığı zamanlarda kapanıyor kafama en çok takılan o mesela Battlefield 3 , Max Payne 3.

Eğer ters takınca kablonun bükülmesinden meydana gelebilecek sıkıntıdan bahsediyorsanız haklılık payınız var ancak diğer tarafa bakarsak, ister ters ister düz takın sıkıntı arz etmeyecektir.

3'lü prizleri bilir herkes. Belirli bir yöne göre mi takarız ? Zaten düz takma ihtimaliniz %50'dir. Ne tarafının düz olduğunu bile bilmeyiz
Duvarda bulunan prizlere ters takmanın bir baktığı zaten yok, kalitesiz bir kabloya sıkıntı yaşatabilir ileride.

Bilmiyorum işte benim sorunum böyle geçiyor 2 tane daha olmuştu art arda 1 ay önce o zaman bulmuştum bunu. 1. sinde o kadar uğraşmama rağmen olmadı ama şansa kabloyu ters taktım düzeldi sonra bir daha öyle oldu hiç beklemeden aynısını yaptım oldu Bu kabloyu ben hiç kullanmıyordum galiba pc' yi aldık alalı var ama ben yazın kullanmaya başladım bu kabloyu önceden 1999 yapımı bir bilgisayarın güç kablosunu kullanıyordum babam bilgisayar yasağını çiğnediğim için sökmüştü o kabloyu kablo hala işyerinde..

Her zaman olmuyor haftada 1 veya bazen günde 2 kere oluyo bazen 3 -4 ay hiç olmuyo bugün oldu 1-2 ay aradan sonra kafama takıldığı için bi danışıyım dedim. Çünkü fişi çekmek gibi birşey oluyo buda bilgisayara kalıcı hasar verebilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok. Kendi kapattığında sorun teşkil etmez.

Kendi kapasa gene iyi bildiğimiz ne güzel oynarken , takılırken kasadan birden güç çekiliyor aniden fişi çeker gibi yani. Sonra zaten benim pc yan kapak açık ordan bakıyorum elimle ısı normal derecelerde yani 60 derece bile olmuyor illaki ya psu yada kabloda yada ekran kartı daha fazla güç istediği için? olamaz mı en çok bundan endişeleniyorum.? çünkü oyunların yüksek grafikli yerlerinde olduğu oluyo 5 kereyse 4 ü ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…