tunasahinn Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 399 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2017 #1 FitBit marka akıllı bilekliğimi kullanmadığımdan dolayı satmaktayım. Ürünün resimlerini sonradan atacağım, telefonumun kamerası çatlak. NOT: Teklif alıyorum, cihazın sıfırı 700₺'dir. Özellikleri: Adım sayar Kalorimetre Mesafe Ölçer Saat Uyku Takibi Sessiz Alarm Tırmanma Aktivite Süresi Arayan Kimliği Nabız Ölçümü Saatin ayarlanması için telefonla eşleme gerekir. Aşağıdaki linkten FitBit uygulaması desteklenen telefonlara bakabilirsiniz. >>>Fitbit Supported Devices Kutusu ve garanti belgesi kayboldu. Almaya karar vermeden önce. Saatimde galiba eşleme sıkıntısı var, beceremedim. FitBit İstanbul şubesinde yaptırabilirsiniz, İstanbul'da olmadığımdan yaptıramadım. Pek fazla bir ücret istemezler. NOT: Şarj aleti ve cihaz verilecektir. Fiyat olarak 400₺ düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2017
FitBit marka akıllı bilekliğimi kullanmadığımdan dolayı satmaktayım. Ürünün resimlerini sonradan atacağım, telefonumun kamerası çatlak. NOT: Teklif alıyorum, cihazın sıfırı 700₺'dir. Özellikleri: Adım sayar Kalorimetre Mesafe Ölçer Saat Uyku Takibi Sessiz Alarm Tırmanma Aktivite Süresi Arayan Kimliği Nabız Ölçümü Saatin ayarlanması için telefonla eşleme gerekir. Aşağıdaki linkten FitBit uygulaması desteklenen telefonlara bakabilirsiniz. >>>Fitbit Supported Devices Kutusu ve garanti belgesi kayboldu. Almaya karar vermeden önce. Saatimde galiba eşleme sıkıntısı var, beceremedim. FitBit İstanbul şubesinde yaptırabilirsiniz, İstanbul'da olmadığımdan yaptıramadım. Pek fazla bir ücret istemezler. NOT: Şarj aleti ve cihaz verilecektir. Fiyat olarak 400₺ düşünüyorum.