Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:02 #1 Açıkçası GTA 5'i bu siteden indirmeyi düşünüyorum ama tecrübem bu sitede yok. Çoğu kişi güvenilir demiş ama bilgisayarım yeni, değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:10
Açıkçası GTA 5'i bu siteden indirmeyi düşünüyorum ama tecrübem bu sitede yok. Çoğu kişi güvenilir demiş ama bilgisayarım yeni, değer mi?
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.245 Makaleler 9 Çözümler 70 Yer İstanbul, Türkiye Dün 16:11 #2 Güvenilir.
Sgt.Wallcroft Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 Dün 16:12 #3 Bedava ekmek fare kapanında olur.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.102 Makaleler 1 Çözümler 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:12 #4 Güvenilirdir hocam ama çok sıkıştırıyordu sanırım onlar dosyaları. Oyunu yüklerken işlemci can çekişiyor BUna alternatif olarak DODI ve Skidrow da var. DODI daha güvenilir. Ama korsan oyuna hayır dediğimizi tekrar hatırlatayım.
Güvenilirdir hocam ama çok sıkıştırıyordu sanırım onlar dosyaları. Oyunu yüklerken işlemci can çekişiyor BUna alternatif olarak DODI ve Skidrow da var. DODI daha güvenilir. Ama korsan oyuna hayır dediğimizi tekrar hatırlatayım.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.027 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek Dün 16:14 #5 Orijinal sitesi güvenilir.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.601 Çözümler 8 Yer Silicon Valley Dün 16:15 #6 KafadanKontak dedi: Güvenilirdir hocam ama çok sıkıştırıyordu sanırım onlar dosyaları. Oyunu yüklerken işlemci can çekişiyor Buna alternatif olarak dodı ve skidrow da var. Dodı daha güvenilir. ama korsan oyuna hayır dediğimizi tekrar hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Şöyle 64 çekirdek 128 izlekli bir Threadripper da GTA 6 unpack etmek. Var bir hayalimiz
KafadanKontak dedi: Güvenilirdir hocam ama çok sıkıştırıyordu sanırım onlar dosyaları. Oyunu yüklerken işlemci can çekişiyor Buna alternatif olarak dodı ve skidrow da var. Dodı daha güvenilir. ama korsan oyuna hayır dediğimizi tekrar hatırlatayım. Genişletmek için tıkla... Şöyle 64 çekirdek 128 izlekli bir Threadripper da GTA 6 unpack etmek. Var bir hayalimiz
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.811 Makaleler 1 Çözümler 19 Dün 16:17 #7 Spidermangibiyim dedi: Açıkçası GTA 5'i bu siteden indirmeyi düşünüyorum ama tecrübem bu sitede yok. Çoğu kişi güvenilir demiş ama bilgisayarım yeni, değer mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal site güvenilir. Korsan site arıyorsanız piracy megathread'e bakabilirsiniz.
Spidermangibiyim dedi: Açıkçası GTA 5'i bu siteden indirmeyi düşünüyorum ama tecrübem bu sitede yok. Çoğu kişi güvenilir demiş ama bilgisayarım yeni, değer mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal site güvenilir. Korsan site arıyorsanız piracy megathread'e bakabilirsiniz.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:19 #8 Bedava bir şeyi sunmaları hiç güvenilir değil. Hayrına yapmıyorlar.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:21 #9 Bir kısım güvenilir diğer kısım değil diyor kafam karıştı hocam.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.744 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:23 #10 Spidermangibiyim dedi: Bir kısım güvenilir diğer kısım değil diyor kafam karıştı hocam. Genişletmek için tıkla... Orjinal siteden düzgünce indirip virüs bulaştıran görmedim. Yinede tarama yapın çoğunluğu temiz çıkıyordu benim indirdiklerimde.
Spidermangibiyim dedi: Bir kısım güvenilir diğer kısım değil diyor kafam karıştı hocam. Genişletmek için tıkla... Orjinal siteden düzgünce indirip virüs bulaştıran görmedim. Yinede tarama yapın çoğunluğu temiz çıkıyordu benim indirdiklerimde.