HydraYoutube
Decipat
Daha fazla
yağ yakıcı ve kreatin.Beslenmeniz ve uykunuz çöp ise bir işe yaramaz paranız boşa gider.Arkadaşlar selam, kiloluyum 90 kiloluyum. Boy 1.76 spora gidiyorum diyet listem var. Fotoğraftaki ürünleri almayı düşünüyorum ise yarar mı?
90 kiloda yağlı biri ise kreatin alınması akıl karı değil. Yağ oranı düştükten sonra kreatine başvurulmalı. 5 kilo arttırmak için zaten sulu bir vücudu daha da sulandırmak çok absürt olur.yağ yakıcı ve kreatin.Beslenmeniz ve uykunuz çöp ise bir işe yaramaz paranız boşa gider.
Karnitine vereceğin parayı protein tozuna versen daha faydalı olur, pek bir işlevi yok.Arkadaşlar selam, kiloluyum 90 kiloluyum. Boy 1.76 spora gidiyorum diyet listem var. Fotoğraftaki ürünleri almayı düşünüyorum ise yarar mı?
90 kiloda yağlı biri ise kreatin alınması akıl karı değil. Yağ oranı düştükten sonra kreatine başvurulmalı. 5 kilo arttırmak için zaten sulu bir vücudu daha da sulandırmak çok absürt olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.