BirForumcuKişi
Hectopat
1 haftadır salona gidiyorum gitiğim salonun Full body programı berbat yeni başlayanlar için çok zor olmayan, Full body önerir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırsağlam 5x5, sitelerinden veya videolarından programı detaylıca öğrenip başlayabilirsin. İlk haftalar zaten aşırı basit olur yapması, sonradan zorlaşıyor program.
Dostum utanmanı gerektiren hiçbir şey yok,kimse anasının karnından 15kg lateral atarak çıkmadı.Yine senin tercihin tabi ama programda lateral raise ya da dumbbell gerektiren bir egzersiz yok.Programı incelersen rehberlerinden vb. görebilirsin.Ben en azından programın 2.gününe lateral raise eklemeni öneririm ama dumbell ile yapmak istemiyorsan kabloda yapabilirsin,aktivasyon olarak daha iyi oluyor dumbbella göre.Hocam benim korkumda var mesela latiral raise yapıyorum ama 5kg ile utuanıyorum o yüzden dumbell hareketi daha az olan bir program istiyorum mümkünse tabii.
Hocam benim korkumda var mesela latiral raise yapıyorum ama 5kg ile utuanıyorum o yüzden dumbell hareketi daha az olan bir program istiyorum mümkünse tabii.
Sana programı yazan kişi hoca/antrenor muydu?
Onunla konusman daha dogru olur orta bir yol bulabılırsınız.
Simdi burada insanlar senın neden zorlandıgını tam olarak bılemeyebılır.
Belki set sayısını dusurmek cozum olacaktır dedıgım gibi salonda senı bırebır gorup konusan bırısı daha faydalı olur.
Hocam ilgilenmiyorlar steroidi basmıslar havalı havalı takılıyolar verdikleri programda standart herkese verdikleri program.
Yasın kac reis benim programı atabilirim Full body değil.
Hocam benim korkumda var mesela latiral raise yapıyorum ama 5kg ile utuanıyorum o yüzden dumbell hareketi daha az olan bir program istiyorum mümkünse tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.