Fitness yapmak glokom hastalığını etkiler mi?

Allah daha büyüklerini vermesin hocam doktorlarımız sayesinde iyileşmişsiniz
Kalp ritmini kontrol ettirmeye gitmek bu yüzden önemli

İfadeler: Vlx
Doktora sorunuz bu tarz şeyler küçümsenecek şeyler değil. Doktor bir şey demezse de fazla ağır olmamak şartıyla yapabilirsiniz zaten amacınız sadece yağ yakmak ise kardiyo yapmanız yeterli olacaktır sizin için.

Hocam krizlerden kastınız bende arada bir oluyor ışık etrafında dönen şeyler oluyor veya göz kararması oluyor ve ek olarak bir şey daha yaşadım tansiyonum yükseldiği zamanlarda başımı kaldıramayacak kadar bir baş ağrısı oluyor Allah kimseye yaşatmasın.

Amacım sadece vücudumu biraz toparlamak olacak zayıflamam mı gerekiyor yağları mı kasa dönüştürmem gerekiyor çok bilmiyorum.

Benim hastalığımın tam bir tedavisi var mı çok fazla ameliyat oldum fakat gözümü daha da kötü bir hale getirdi bu olaylar şu an azopt ve ganford kullanıyorum düzenli olarak ortalama 2014'ten belli öncesinde çok fazla damla kullandım fakat gözde yüksek miktarda yanma ve yan etki yaptığı için doktorum 1 gün bile kullandırtmadı.

Öncelikle şunu belirteyim derinlere indikçe bilgim azalıyor. Akut glokom krizi göz tansiyonun ani ve çok şiddetli bir şekilde yükseldiği mide bulantısı, kusma, gözde ışık refleksinin azaldığı bir tıbbi acil durumdur. Bu genelde kontrol altına alınmayan glokom rahatsızlıklarında görülür. Hastalığının tedavisine gelecek olursak bu konuyla ilgili benim çok sığ bir bilgim var. Özellikle konjenital yani doğuştan glokom rahatsızlığıyla ilgili konuşamıyorum. Genellikle çok ilerlemediyse ilaçlar ile kontrol altına alınıyor ya da ilerleme durumu varsa operasyon gerekebiliyor. Bu operasyon yöntemleri ve başarı ihtimalleri ile ilgili bir bilgim yok. Göz damlalarının sinir hasarını önlemeye yetmediği durumlarda yapıldığını ve genellikle iyi sonuç alındığını biliyorum sadece. Bende senin yapacağın gibi doktora danıştım ve şu an genellikle açık havada dışarı da yürüyüşler ve kendimce ağırlıksız egzersizler yapıyorum.

Anladım çok teşekkür ederim iki gündür buradasın

İfadeler: Vlx
Anladım çok teşekkür ederim iki gündür buradasın

Ne demek dostum. Unutma her şey sende bitiyor. Sen göz sağlığını her şeyin üzerinde tut ve dikkat et. Tekrardan geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…