Fitnessta istediğim kadar gelişemiyorum ne yapabilirim?

Kilo verme odaklı çalışmamı anlamanı bekliyorum. ( Çünkü yazdım)
Ne anlattığın hakında bi fikrin yok haberin olsun . 2 kol 2 bacak 2 sırt diye bir mantıkta yok . Spor antrenörlüğü okuyorum ve sizin gibi kardeşlerimiz çok var ne yazık ki yardımcı olunmasını imkansız hale getiriyorsunuz çünkü bildiğinizi sanıp bilmiyorsunuz . Asla bilmemek suç değil ona lafım yok ama doğrusunu söylüyorum benimle laf dalaşına giriyorsun . Umarım gelişir dostum kasların selametle .
 
Sana tavsiyem bölgesel çalışman senin için en doğrusu bu . Kilolarını düzenli arttırarak çalışırsan gelişim kaçınılmaz olur . Full body'de bir kas grubunun üzerine yoğunlaşamazsın ama gelişim istiyorsan her güne 1 kas grubu ekleyerek yaptığın hareketleri çeşitlendir . Doğru olanlar budur ama yinede kendin araştır nerde yanlış yaptığını bul burda her ağızdan bir ses çıkar . Ne alakası var diyen arkadaş örneğin konu hakkında bi fikri olmamasına rağmen gelip bana ne alaka diye biliyor 😂 .


Haftada 2-3 kez full body antrenman ile anca spor salonuna gidip gelmiş olursun kıymetlı kardeşim .
Yeni başlayanlara full body öneriliyor zaten, bilip bilmeden konuşma.
 
Bizim hocada önerdigi icin yapıyordum lakin arkadas spor âlimi olduğu için hiçbir şey kabullenmiyor Allah kurtarsın kibirden.
Yardımcı olmaya çalışıyorum laf ediyorsun bide ben mi kibirli oluyorum . Senin gelişmen veya gelişmemenin ne gibi faydası var ki bana sana kibir ile yaklaşıyım . Yapmaya devam et güzel kardeşim hayatında başarılarda dedim kendi kendine tribe girme .

Bizim hocada önerdigi icin yapıyordum lakin arkadas spor âlimi olduğu için hiçbir şey kabullenmiyor Allah kurtarsın kibirden.
Biz yanlışız her şey yanlış siz doğrusunuz bu ülkede bu spor neden gelişmiyor anlamaya başladım 👍
 

Yeni konular

Geri
Yukarı