Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 GTA V, C diskinde yüklü. FiveM de öyle fakat C diskimde alan azaldı, neredeyse yok. FiveM'ı başka diske atsam olur mu, olursa nasıl? Dosya Ekleri 1.PNG 6,9 KB · Görüntüleme: 111
GTA V, C diskinde yüklü. FiveM de öyle fakat C diskimde alan azaldı, neredeyse yok. FiveM'ı başka diske atsam olur mu, olursa nasıl?
Çözüm ismetcelal33 19 Haziran 2021 Aangin dedi: C diski SSD, ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu taşıyıp, uygulamayı çalıştırdığınızda çalışıyor, fakat HDD'ye taşımayı düşünüyorsanız çok işkence çekersiniz oyunda.
Aangin dedi: C diski SSD, ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu taşıyıp, uygulamayı çalıştırdığınızda çalışıyor, fakat HDD'ye taşımayı düşünüyorsanız çok işkence çekersiniz oyunda.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.760 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2021 #2 C diskiniz SSD mi? FiveM'i taşımanın yolu vardı fakat önermem, çok fazla performans düşüşü yapıyor eğer SSD ile kullanmazsanız. Artı 0 Eksi
C diskiniz SSD mi? FiveM'i taşımanın yolu vardı fakat önermem, çok fazla performans düşüşü yapıyor eğer SSD ile kullanmazsanız.
KS KS Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 ismetcelal33 dedi: C diskiniz SSD mi? FiveM'i taşımanın yolu vardı fakat önermem, çok fazla performans düşüşü yapıyor eğer SSD ile kullanmazsanız. Genişletmek için tıkla... c diski ssd , ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum Artı 0 Eksi
ismetcelal33 dedi: C diskiniz SSD mi? FiveM'i taşımanın yolu vardı fakat önermem, çok fazla performans düşüşü yapıyor eğer SSD ile kullanmazsanız. Genişletmek için tıkla... c diski ssd , ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.760 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2021 #4 Aangin dedi: C diski SSD, ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu taşıyıp, uygulamayı çalıştırdığınızda çalışıyor, fakat HDD'ye taşımayı düşünüyorsanız çok işkence çekersiniz oyunda. Artı 0 Eksi Çözüm
Aangin dedi: C diski SSD, ben e diskine taşıyacağım fakat nasıl olduğunu bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunu taşıyıp, uygulamayı çalıştırdığınızda çalışıyor, fakat HDD'ye taşımayı düşünüyorsanız çok işkence çekersiniz oyunda.
KS KS Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #5 Aynı şekilde dursun o zaman konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler . Artı 0 Eksi
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.760 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2021 #6 Aangin dedi: Aynı şekilde dursun o zaman konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Aangin dedi: Aynı şekilde dursun o zaman konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Rica ederim.