FiveM gibi oyunlarda iyi bir FPS değeri verebilecek işlemci önerisi

Bütçe
3500
FiveM tarafında render sorununun birden fazla sebebi olabilir ve hepsi sizden kaynaklı olmayabilir.

Vallahi eskiden bu sorun yoktu bu aralar başladı maalesef :(

i5-10600 ile 3080 kullanan YouTuber biliyorum ben. Onunki 10600K idi sanırım ama olsun.

O kadar güçlü bir işlemci mi?

Hocam sizin açtığınıza benzer bir konu vardı forumda. Ona da bakarsanız HDD'den kaynaklı olduğunu görürsünüz. SSD varsa ona kurmanızı öneririm. HDD artık depolama için kullanılıyor (çoğu kişi tarafından).

Ama eskiden olmuyordu neden şimdi oldu ve ben çok FiveM oynarım hiç karşılaşmadım eskiden

Hocam sizin açtığınıza benzer bir konu vardı forumda. Ona da bakarsanız HDD'den kaynaklı olduğunu görürsünüz. SSD varsa ona kurmanızı öneririm. HDD artık depolama için kullanılıyor (çoğu kişi tarafından).

Haa pardon bidakika SSD'ye kurulu pardon HDD farklı şeydi yanlış anlamışm SSD'ye kurulu

Son düzenleme:
Vallahi eskiden bu sorun yoktu bu aralar başladı maalesef :(

O kadar güçlü bir işlemci mi?

Ama eskiden olmuyordu neden şimdi oldu ve ben çok FiveM oynarım hiç karşılaşmadım eskiden

Haa pardon bidakika SSD'ye kurulu pardon HDD farklı şeydi yanlış anlamışm SSD'ye kurulu

@dpwdo düz 10400F bile 3060'ı çok hafif darboğaz ile besleyebiliyor.

Ooo iyi miş bayağı ama bende 3060 olmadığından dolayı sorun yok

2 tane virüs programı bulundururum

1. Malwarebytes

2. Kaspersky

Ve bir de hiç crackli oyun indirmem bilmediğim programları kurmam stemden ve Epic Games'ten alırım

Değildir herhalde 2 tane program var
Ben çözemedim hocam açıkçası :D. Donanımsal sıkıntı olarak belki RAM diyeceğim de o da mantıksız geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı