K kerem48 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 FiveM oynamak için dosyalara görüntü ayarı atmıştım. Şimdi normal GTA 5'e girince de o görüntü ayarı gelmiş o dasyayı nasıl sileceğim?
FiveM oynamak için dosyalara görüntü ayarı atmıştım. Şimdi normal GTA 5'e girince de o görüntü ayarı gelmiş o dasyayı nasıl sileceğim?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #2 kerem48 dedi: FiveM oynamak için dosyalara görüntü ayarı atmıştım. Şimdi normal GTA 5'e girince de o görüntü ayarı gelmiş o dasyayı nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Eğer FiveM'deki grafik paketini silmek istiyorsan citizen ve mods klasörünü silebilirsin. Artı 0 Eksi
kerem48 dedi: FiveM oynamak için dosyalara görüntü ayarı atmıştım. Şimdi normal GTA 5'e girince de o görüntü ayarı gelmiş o dasyayı nasıl sileceğim? Genişletmek için tıkla... Eğer FiveM'deki grafik paketini silmek istiyorsan citizen ve mods klasörünü silebilirsin.
KS KS K kerem48 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 SngrBob dedi: Eğer FiveM'deki grafik paketini silmek istiyorsan citizen ve mods klasörünü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok normal GTA 5'te de o grafik paketi var. Artı 0 Eksi
SngrBob dedi: Eğer FiveM'deki grafik paketini silmek istiyorsan citizen ve mods klasörünü silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok normal GTA 5'te de o grafik paketi var.