Bozuk değil, ölü direkt Verileri kurtarabiliyorsanız yedekleyin, daha fazla önemli dosya vs. tutmayın bu HDD'de. Sorun HDD kaynaklı. SSD geçmenizi öneririm.
Windows Update güncellemelerini yapın, hatalı bir güncellemeden mavi ekran alıyorsunuz gibi duruyor. HDTune ile işletim sisteminin olduğu diski seçip "Error scan" bölümünden "Quick scan" tikini kaldırıp tarama yapın, sonuçları paylaşın.
Windows Update güncellemelerini yapın, hatalı bir güncellemeden mavi ekran alıyorsunuz gibi duruyor. HDTune ile işletim sisteminin olduğu diski seçip "Error scan" bölümünden "Quick scan" tikini kaldırıp tarama yapın, sonuçları paylaşın.
birde bişey soracaktım ben pc ye format attıgımda ılk baslarda hıc boyle bısey yasamadım sonra guncellememı ne yaptım oyle oldu bıdaha format atıp hıc guncellemesem nolur
Tamamdır hocam yapıp sonucu paylaşacağım zaten böyle bir şey yoktu güncelleme sonrası oldu.
Bir de, bir şey soracaktım ben PC'e format attıgımda ılk baslarda hiç boyle bir şey yasamadım sonra guncelleme yaptım boyle oldu bır daha format atıp hiç guncellemesem ne olur?
Ama mavı ekran verıyor bir sure guncelleme yapmam sonra yaparım yaparsa sorun guncellemede demektır sızın uyguladıgınız yontemı de denerım cok teşekkürler ben sımdı format atam