Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 26 Şubat 2025 #1 Oyun içerisindeki mesajlar kısmından virüs bulaşır mı? Mesela GPS gönderdi bana ben de tıkladım ve işaretle dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Oyun içerisindeki mesajlar kısmından virüs bulaşır mı? Mesela GPS gönderdi bana ben de tıkladım ve işaretle dedim.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.556 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 Bulaşmaz. O kadar güçlü virüs yok. Artı 0 Eksi
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 Herhangi bir virüs yada tehlikeli bişey inmez hocam zaten siz dosyaları sadece oynamak amaçlı indiriyorsunuz girerken ekstra bi program da çalıştırılmadığından (indirilen dosyalar içeresinden) bir riski yok. Artı 0 Eksi
Herhangi bir virüs yada tehlikeli bişey inmez hocam zaten siz dosyaları sadece oynamak amaçlı indiriyorsunuz girerken ekstra bi program da çalıştırılmadığından (indirilen dosyalar içeresinden) bir riski yok.