FiveM sonrası Rockstar Launcher offline oldu

IMarshmallowI

Decapat
Yer
New York
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaşlarımla oynamak için FiveM indirdim. Sonrasında Rockstar Launcher'ı açmaya çalıştığımda kendini offline modda görmeye başladı. Çözemedim.

rc.png

Öncelikle bağlantıya tiklayin erisiminiz var mı sayfaya kontrol ediniz.
Eger varsa social Launcher cikis yaparak kullanici hesabiniz dizinindeki Belgeler/Rockstar Games klasorunu silerek tekrar deneyiniz.
@IMarshmallowI social Launcher hesap çıkışı ile denemelisiniz. Hâla aynı ise yarın denersiniz. Muhtemelen güncelleme gelecektir. Cadılar Bayramı bitti onlar için.

sc.jpg

Son düzenleme:
Öncelikle bağlantıya tiklayin erisiminiz var mı sayfaya kontrol ediniz.
Eger varsa social Launcher cikis yaparak kullanici hesabiniz dizinindeki Belgeler/Rockstar Games klasorunu silerek tekrar deneyiniz.

Sayfaya erişimim var hesabıma ve hesap ayarlarına rahatça bakabiliyorum. Belgeler kısmandan sadece socail club u kaldırmıştım şimdi komple Rockstar'ı kaldırıp deniyorum.

Sanırım genel bir sorun. Da gibi forumlarda da millet konusunu açıp duruyor. Yarın girmeyi dener misiniz?

Yarın tekrar deneyceğim gelişme olursa yazarım.
Sayfaya erişimim var hesabıma ve hesap ayarlarına rahatça bakabiliyorum. Belgeler kısmandan sadece socail club u kaldırmıştım şimdi komple Rockstar'ı kaldırıp deniyorum.

Sonuç yine aynı kırmızı kutu içerisinde offline yazısı mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı