FiveM sunucuları FPS sıkıntısı

Kanberkanbay

Hectopat
FiveM nedensiz şekilde 48 FPS üstüne çıkmıyor modsuz server olsa bile. Modlu olsa bile aynı şekil FPS alıyorum. V-Sync GTA'da açık falan değil. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM(Alpha) olduğundan ötürü (beta bile değil) optimizasyonu kabul edilebilir gibi değil.

Selamın aleyküm abiler kardeşler.
FiveM fpshakkında birkaç sorum olacaktı
Benim sistemim RX580 R5 1600 3000MHz 16 GB RAM ile kaç FPS alırım? Kimisi 20 kimisi 60 diyor size danışayım dedim son olarak B450M'a Pro Max ana kartım var işlemicimi 3600 ile değiştirsem darboğaz falan olur mu?

Yani sanmam fakat bu bulunduğun sunucuyla da ilgili, çok fazla scripti olduğu zaman veya server'ın bulunduğu makinenin kaldırma kapasitesine göre de FPS değerleri değişebiliyor.
Konu üzerinden oldukça zaman geçmiş ama, hâlâ server arayışı içerisindeyseniz veya tekrardan RP yapmak istiyorsanız JustRP'ye beklerim. Yeni başlamış olsanız dahi yardımcı oluyoruz, önemli olan keyifli bir şekilde oyun oynayabilmek. Hard RP olduğu gibi kaliteli oyuncu ve yönetim kadrosuna sahibiz, 60+ FPS ve hızlı Whitelist bulunmakta. Ekonomisi de Hard RP ile orantılı şekildedir. Site üzerinden Discord linkine ulaşabilir, formu doldurarak sunucuya girmeye hak kazanabilirsiniz. Denemenizde fayda var :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı