mertyldrnqq Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 FiveM dün geceden beri çökük ne zaman açılacak bilgisi olan var mı?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #2 Düzeltince açarlar hocam. Sizin oynadığınız sunucuda sıkıntı olmadığından emin misiniz?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Buradan takip edebilirsin.
mertyldrnqq Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 ahmet can balcı dedi: Düzeltince açarlar hocam. Sizin oynadığınız sunucuda sıkıntı olmadığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunucum var benim start verince açılmıyor yani ondan sordum. snageX dedi: Buradan takip edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
ahmet can balcı dedi: Düzeltince açarlar hocam. Sizin oynadığınız sunucuda sıkıntı olmadığından emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunucum var benim start verince açılmıyor yani ondan sordum. snageX dedi: Buradan takip edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.