FiveM Sunucusuna Katılmak

Makaleler
4
Yer
Mersin
FiveM'i merak ettiğim için bir girip bakayım dedim. Kayıt formu şartı koymuşlar ve karakterin hikayesini yaz demişler. Ben buraya ne yazayım? Alt tarafı bir oyun oynayacaktım. Hadi yazdım diyelim bu defa da yöneticinin beğenip beğenmemesine kalıyor oyuna girebilmem. Her sunucuda bu saçmalık var mı yoksa ben mi bunlara denk geldim?

Aslında kendilerince haklılar, çok değişik karakterde insanlar sunucuya gelebiliyor. Kendilerince oyunu ciddiye alan, insanları rahatsız etmeyen kişilerin gelmesini istiyorlar. Buna rağmen bu tarz insanlar tabi ki denk gelebiliyor ama büyük bir çoğunluğu bu aşamalarla uğraşmıyor. Bu da sunucudaki karışıklığın önüne geçiyor.

Dostum, bu sunucuların kurucuları hem eğlence hem para amaçlı kuruyorlar sunucuyu. Sunucuda aktiflik arttıkça adamların kazandığı parada artıyor ki bu sunucular az para değil. Kaliteli bir rol dönünce kalite artacağı için daha fazla insan gelcek ve daha fazla para kazanacaklar. İnsanlar kaliteyi üst düzeyde tutmaya çalışıyor.

Peki ne yazmam gerekiyor hikayeye? Antonio Bacardi 11.02.1985 Napoli doğumlu. Çocukluğundan beri uyuşturucu ticareti yapmak istiyordu falan mı yazayım?
Daha detaylı uzun bir hikaye yazarsanız iyi olur. Onu kaydedin ve diğer bütün sunucularda onu kullanın her seferinde yazmayın tavsiyemdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı