Fiyat / Performans Hosting Firmaları?

Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
5
Öncelikle herkese merhabalar.

Önce derdimi açıklayayım benim Avrupa lokasyonlu müşterilerim var. 4 adet sitelerini barındırıyoruz. Şu an çalıştığım hosting şirketinden dertliyim diyebilirim. Sürekli kesintiler yaşıyoruz. Müşterilere mahcup olmak istemiyorum kısacası. Hem fiyat performans hem de 4 siteye kadar barındıran, sitelerimi taşırken de sıkıntı yaratmayacak bir hosting şirketi lazım bana. O yüzden daha önce çalıştığınız veya çalışıyor olduğunuz sağlam firmaları yoruma yazarsanız makbule geçer benim için. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
Veridyen firması müşteri memnuniyeti ve kesintisizlik konusunda iyi bir firmadır ancak siz yurt dışı barındırma mı arıyorsunuz ?
 
Mesela bence fiyattan ziyade sunucu kalitesi ve uptime oranı önemli oluyor bu konularda. Alacağım performans benim için ön planda yani. Ama Avrupa lokasyonlu hosting hizmetini yakınımda bir arkadaşım veriyor senin gibi. O güzel hosting ile çalışıyordu. %99 uptime garantisi veriyorlarmış fiyatları da TL bazlıydı. Ekonomik paketleri vardı yani.
 
google cloud, microsoft azure ve amazon web services'ı yüksek hat fiyatlarından dolayı saymazsak akla gelen ilk firmalar digital ocean, linode, upcloud, vultr. bunlarda hat fiyatları google, microsoft ve amazondan yaklaşık 10 kat daha ucuz. herhangi bir uptime sorunu yaşayacağınızı da sanmıyorum oldukça büyük firmalar.

bunlardan sonra hetzner, ovh, scaleway gibi firmalar geliyor. bence bir tık daha kötüler. fiyat olarak daha uygunlar, hat konusunda da daha bonkörler fakat müşteriye iş yapıyorsanız ve hat kullanımınız aşırı yüksek değilse yukarıdaki firmalar bence daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı