Kaç Mbps yazıyor. Eğer fiber altyapı olduğunu biliyorsanız 1000 Mbps kadar destekliyor muhtemelen, benim önerim türk telekom olur. Eğer pahalı gelirse TurkNet. TurkNet 1000 mbps destekliyorsa direkt TurkNet derim. Bazen 1000 mbps altyapı olsa bile TurkNet desteklemiyor.evet destekliyor
Arkadaşın altyapısı 49mbps destekliyor.Kaç Mbps yazıyor. Eğer fiber altyapı olduğunu biliyorsanız 1000 Mbps kadar destekliyor muhtemelen, benim önerim türk telekom olur. Eğer pahalı gelirse TurkNet. TurkNet 1000 mbps destekliyorsa direkt TurkNet derim. Bazen 1000 mbps altyapı olsa bile TurkNet desteklemiyor.
Önerebileceğiniz kısaca sadece TurkNet mi?
Ben fotoğrafı atmadan önce yazmaya başlamıştım.Arkadaşın altyapısı 49mbps destekliyor.
Eğer sıkıntısız istiyorsanız muhtemelen Türk Telekom daha sıkıntısızdır arada bir internetim gitse de ben çok sıkıntı yaşamadım (müşteri hizmetleri biraz kötü), onun dışında TurkNet var güvenilir başka aklıma çok gelmiyor.önerebileceğiniz kısaca sadece türk net mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.