Rehber Fiyat/Performans işlemci önerisi

• Konuyu başlatan arcaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 32.102
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bir şey değil. Konulara girin yardımcı olun. Buradaki herkes sadece video izleyerek bilgi edinmedi. @246941 hocamın rehberlerine bakın. Tek bir kaynak kullanmayın. Uzun bir araştırma yapıp iyi bir rehber yaparsanız size kimse bir şey diyemez. Diyen kişilere de gerekecek cevaplar verilir.
Zaten şuan araştırıyorum. Yeni konum nefret edilirse delireceğim.

Öyle bir şey değil. Konulara girin yardımcı olun. Buradaki herkes sadece video izleyerek bilgi edinmedi. @246941 hocamın rehberlerine bakın. Tek bir kaynak kullanmayın. Uzun bir araştırma yapıp iyi bir rehber yaparsanız size kimse bir şey diyemez. Diyen kişilere de gerekecek cevaplar verilir.
Kötü niyetli olduğunu düşünmesem de, biz bir rehber yaparken günlerce uğraşıyoruz. Bu tür yapılan rehberler aşırı kolaya kaçılmış ve anlamsız geliyor bana.

Ee, bir tane kanalın testini al ekran görüntüsünü koy. Bu mu rehber? Ne faydası ne amacı var ki? Biraz uğraş, emek ve kaynak araştırması şart.

Rehberi beğenmedim.

Ama ben oyun performansı diyorum, render değil.
CSGO diyorsan o oyunun performansı tek çekirdeğe bağlı, 5600x'in de daha iyi olduğu konu bu zaten. Mesela AutoCAD'de de daha iyi iş çıkartacaktır 5600x ama onun dışında 10900K çokluda bayağı bir fark atacaktır.

Testlere bakarsan OC yapılmış 5600x, 10700K(F) ve 10900K'yı oyunlarda yer yer geçiyor ama üst seviye anakart, soğutmalar ve RAMler ile yapıldığı için öyle.

İndirimde alınırsa 10700KF bile daha iyi bir seçim olur bence, Z490 alıp OC yaparsan çokluda fark atıyor yine ve teklide yaklaşabiliyorsun.

Rehberin birçok açıdan eksik kalmış ve biraz aceleye getirilmiş gibi geldi. Birkaç gün daha uğraşıp araştırsan güzel olabilirdi. Yine de bir emek var, eline sağlık.

Herkes aynı şeyi söylüyor ve daha fazla kötülüyor, konu kilitlenebilir.

Zaten şuan araştırıyorum. Yeni konum nefret edilirse delireceğim.
Araştır ama uzun süre araştır. Bir bilgiyi aldığın zaman sağlamasını yap.
Şimdi sizin dediklerinizi yapıyorum, hata yaptım mı emin değilim.
Hemen aceleye getirme.
CSGO diyorsan o oyunun performansı tek çekirdeğe bağlı, 5600x'in de daha iyi olduğu konu bu zaten. Mesela AutoCAD'de de daha iyi iş çıkartacaktır 5600x ama onun dışında 10900K çokluda bayağı bir fark atacaktır.

Testlere bakarsan OC yapılmış 5600x, 10700K(F) ve 10900K'yı oyunlarda yer yer geçiyor ama üst seviye anakart, soğutmalar ve RAMler ile yapıldığı için öyle.

İndirimde alınırsa 10700KF bile daha iyi bir seçim olur bence, Z490 alıp OC yaparsan çokluda fark atıyor yine ve teklide yaklaşabiliyorsun.

Rehberin birçok açıdan eksik kalmış ve biraz aceleye getirilmiş gibi geldi. Birkaç gün daha uğraşıp araştırsan güzel olabilirdi. Yine de bir emek var, eline sağlık.
Hocam ilk geldiklerimde sizi delirtmiştim özür dilerim bu arada. 107000KF OC potansiyeli zaten 5600X'i ezer geçer.

Bu arada önceki günden beri uğraşıyorum şu an hala yapıyorum. Gerçekten zormuş. Ama yeni yapacağım rehber güzel gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı