Evet, pilli.Bu mouse pilli mi?Adaptörler mi bağlanıyor anakarta
Evet, pilli.Bu mouse pilli mi?Adaptörler mi bağlanıyor anakarta
Bu mouse pilli mi?Adaptörler mi bağlanıyor anakarta
Palm grip
Omron Switchten ötürü ileride double click yapar, malzeme kalitesi kötü.800 tlyo geçmeyelim mantıklı bir ürün olsun.
Yadigarı 7 yıldır kullanıyorum hala taş gibi. Bu mouse nasıl dayaniklilik olarak.
Palm grip için G Wolves Skoll Mini daha iyi bir seçim olur hocam.İndirimde olabilir diğer sitelere baktığımda arada 75 TL gibi bir fark var.![]()
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.103,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sanırım sarj olabilen bir model.Delikli mouseler beni korkutuyor eli terleyen biriyim.Fitness yaptığım için bu mouse çok hafif gelip sorun yasatır mı?![]()
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse - Siyah
G-Wolves Skoll Mini SK-S Ultra Hafif Oyuncu Mouse ÜRÜN AÇIKLAMASI - Güncellenmiş Versiyon- 50 g' Süper Hafif- Paracord Kablo- Bal Peteği Tasarımı- PMW 3389 Sensör- Ergonomik şekil- Kailh Anahtarları ( 80 Milyon ) G-wolves Sköll Mini, ergonomik bir şekle sahip süper hafif fare olarak türünün...shop.connectgame.com.tr
Ürün kablolu. Delikli farelerde switch, sensör, encoder üzerinde vesaire korumalar oluyor genelde kir tutmaması için. Muhtemelen bu modelde de bulunuyordur. Düşük hassasiyetle oynarsanız çok problem yaratacağını sanmıyorum.Sanırım sarj olabilen bir model.Delikli mouseler beni korkutuyor eli terleyen biriyim.Fitness yaptığım için bu mouse çok hafif gelip sorun yasatır mı?
Hayır, ürün Wireless değil.Sanırım sarj olabilen bir model.Delikli mouseler beni korkutuyor eli terleyen biriyim.Fitness yaptığım için bu mouse çok hafif gelip sorun yasatır mı?
Sanırım şarj olabilen bir model. Delikli mouseler beni korkutuyor eli terleyen biriyim. Fitness yaptığım için bu mouse çok hafif gelip sorun yasatır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.