Fiyat Performans olarak Monster nasıl bir marka?

• Konuyu başlatan vukado_82
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 812
V

vukado_82

Ziyaretçi
Arkadaşlar Lise 3. sınıf öğrencisiyim, üniversiteye geçince ilk sene 750 liralık Packard Bell notebook alıcam.
(Daha iyi bir fikri olan varsa yazabilir, fiyatı 1000 lirayı aşmayacak şekilde çıkarabiliriz. Malum 1 sene kullanıcam, 1000 lira konusunda ciddiyim, kredi kartının 1000 lira limiti olacaktır.)
İlk sene para toplayıp 2. sene 2500-2700 lira civarı monster nootbook almayı düşünüyorum, 3500 lira verip MSI alabilecek gücüm yok.
(Nootbook alma konusunda çokta beklemek istemiyorum.)
Monster servisi hakkında ne düşünüyorsunuz, bir tane ölü pixel bile olsa yeni nootbook veriyorlarmış.
Tamam toplama yapıyorlar, tamam tasarımı güzel diyemem ama fiyat performan olduğu için almayı düşünüyorum.
Bu zamana göre alacağım nootbookları gösteriyorum, nootbookları nasıl değerlendiriyorsunuz?
PACKARDBELL TG71 CELERON N2840 2.16GHZ-2GB-500GB-15.6-INT-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı