1TB boyutunda F/P olacak bir SSD arıyorum SATA olmasını tercih ederim zaten şu anda 2 tane M.2 SSD takılı o yüzden sadece depolama ve yedek amaçlı kullanılacak bir SSD'ye ihtiyacım var. Laptop kullandığım için HDD kullanmak istemiyorum çünkü çok hareket ediyorum ve HDD'nin zarar görmesini istemem.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fiyatına göre en iyi SSD'lerden biri bu yani yıllarca götürebilir kaldı ki ben mesela 4 senedir James Donkey markasında bile bir sorun yaşamadım bunda hiç yaşamazsınız. Teknoloji de biraz şans işi tabii.
Fiyatına göre en iyi SSD'lerden biri bu yani yıllarca götürebilir kaldı ki ben mesela 4 senedir James Donkey markasında bile bir sorun yaşamadım bunda hiç yaşamazsınız. Teknoloji de biraz şans işi tabii.
Hahahah Şuan sistemde 860 Pro ile James Donkey takılı ikisi de aynı zamanda alındı 2018 yılının ortasında. Tek fark Samsung'un sağlık %98'ken James Donkey'de %92'ye düşmüş.