Merhaba, Bayburt'ta öğrenim görmekteyim mevcut olarak Turkcell kullanıcısıyım ancak memnun değilim hotspot paketlerini kullanıyorum ve sürekli kesintiler yaşıyorum bundan dolayı GSM operatörümü değiştirme kararı aldım.
Çoğu uygulamada data saver modunu kullanan birisiyim ayrıca sıklıkla League of Legends oynuyorum bunları göz önüne aldığınızda bana önerebileceğiniz bir GSM operatörü ve tarife var mıdır?
Merhaba, Bayburt'ta öğrenim görmekteyim mevcut olarak Turkcell kullanıcısıyım ancak memnun değilim hotspot paketlerini kullanıyorum ve sürekli kesintiler yaşıyorum bundan dolayı GSM operatörümü değiştirme kararı aldım.
Çoğu uygulamada data saver modunu kullanan birisiyim ayrıca sıklıkla League of Legends oynuyorum bunları göz önüne aldığınızda bana önerebileceğiniz bir GSM operatörü ve tarife var mıdır?
Sizin bölgenize göre değişiklik gösterebilir elbette ama bana kalırsa Turkcell aralarında en iyisi ki bu da böyle ise vay halimize.
Türk Telekom'u deneyebilirsiniz en azından.
147TL'ye 10Gb TT ve 200 kusure 25Gb TT kullaniyorum. Acikcasi memnunum ama Turkcell kadar iyi degil. Turkcell FP degil cunku genellikle yuksek fiyatli oluyor ama parasinida hakketiyor. Vodofone girisme bile sirf gecemk icin IMEI (2. Sim) kapandi.
en uygunu Vodafone diye biliyorum ama f/p için TurkTelekom'u deneyebilirsiniz. çok uçuk değil fiyatlar. Ancak gecirebildikleri her fırsatta geçirdiklerini söylemeliyim. Dalgınlığıma gelmiş geçen ay aşmışım interneti, her 100mb için 40tl falan almışlar. Faturamin 4 katını falan ödedim.
en uygunu Vodafone diye biliyorum ama f/p için TurkTelekom'u deneyebilirsiniz. çok uçuk değil fiyatlar. Ancak gecirebildikleri her fırsatta geçirdiklerini söylemeliyim. Dalgınlığıma gelmiş geçen ay aşmışım interneti, her 100mb için 40tl falan almışlar. Faturamin 4 katını falan ödedim.
Bu ayın başında 2 hattımı da Turkcell'den 16 GB'lık Vodafone tarifelerine geçirdim. Birkaç gün sonra hatlar geldi. Taktım hatlardan birini sonra aktivasyon için Vodafone Yanımda'yı indirdim. Aktivasyon bölümüne girmiyordu ve ilk günlerde bir hatayla karşılaşıldı yazıyordu. Neyse 542'yi aradım...
En uygunu Vodafone diye biliyorum ama F/P için Türk Telekom'u deneyebilirsiniz. Çok uçuk değil fiyatlar. Ancak gecirebildikleri her fırsatta geçirdiklerini söylemeliyim. Dalgınlığıma gelmiş geçen ay aşmışım interneti, her 100 MB için 40TL falan almışlar. Faturamin 4 katını falan ödedim.
Yeni kullanıcılara özel 190₺'ye 3 Aylık 30 GB, 3000DK, 3000 SMS kampanyası vardı, 1 ay öncesine kadar. Sanırım kampanya bitmiş ki, tüm operatörler arasından en uygun tarife bu.
Açıkçası Türk Telekom bu sene fiyat konusunda çok da avantajlı değil, hatta yer yer Turkcell daha avantajlı. Ancak 2011'den bu yana ağırlıklı Turkcell kullanan birisi olarak Turkcell'in mobil veri konusunda Türk Telekom'un bariz gerisinde olduğunu söyleyebilirim ki bu süreçte hep Ankara, İzmir ve İstanbul'da ikamet ettim. Geçen yıl İzmir Buca'da sabit internetim olmadığı için 85GB'lık paket kullanıyordum ve mobil verinin özellikle semtin yoğun saatlerinde adeta çekmez hale gelmesi sebebi ile paketi asla bitiremedim. Türk Telekom ile bence özellikle mobil veride rahat edersiniz.
Bu ayın başında 2 hattımı da Turkcell'den 16 GB'lık Vodafone tarifelerine geçirdim. Birkaç gün sonra hatlar geldi. Taktım hatlardan birini sonra aktivasyon için Vodafone Yanımda'yı indirdim. Aktivasyon bölümüne girmiyordu ve ilk günlerde bir hatayla karşılaşıldı yazıyordu. Neyse 542'yi aradım...
Kesinlikle öyle. Ama nedense arkadaşım Vodafone kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söylüyor. Daha dün 30 GB'yi 334₺'ye aldı. TT'de 250'den yukarı gelmezdi oysa.
Yani bana göre Vodafone F/P değil.
Kesinlikle öyle. Ama nedense arkadaşım Vodafone kullanıyor ve gayet memnun olduğnu söylüyor. Daha dün 30 GB 334₺'ye aldı. TT'de 250'den yukarı gelmezdi oysa.
Yani bana göre Vodafone F/P değil.