Fiyatına göre kaliteli operatör tavsiyesi

tunahanj8j

Picopat
Daha fazla  
Bütçem az yeni hat alacağım öğrenciyim ve Ankara'nın ortasında çekmeyen bazı operatörler var. Onları önermezseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'al genellikle fiyat-performans açısından iyi seçenekler sunuyor. Öğrenciler için uygun tarifeler mevcut. Ayrıca, Türk Telekom'un altyapısı oldukça geniş, Ankara'da genellikle iyi çekim gücü sağlıyor.

Telekomdan uzak dur ben de bahçelideyim ağacın altında bile kopmuştu, marketler ve bina boşluklarında çekmiyor. Netgsm öneririm kesinlikle.

tam bilmiyorum ama yine 500-600 lira olabilir.

Bütçem az yeni hat alacağım öğrenciyim ve Ankara'nın ortasında çekmeyen bazı operatörler var. Onları önermezseniz sevinirim.
hocam ben turkcell kullanıyordum ama fahiş fiyatlarından dolayı hat değiştirip vodafone geçtim. 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi çekiyor, fiyat konusunda da paketleri kapsamlı ve ucuz, kendi numaranı özelleştirebiliyorsun eğer mobilden başvuru yaparsan ve hat ücreti de şu şekilde alınıyor; hatı alırken para vermiyorsun, para her ay faturana parça parça yansıyor ama o da çok bişey değil yani, ben şahsen öneririm

hocam ben turkcell kullanıyordum ama fahiş fiyatlarından dolayı hat değiştirip vodafone geçtim. 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi çekiyor, fiyat konusunda da paketleri kapsamlı ve ucuz, kendi numaranı özelleştirebiliyorsun eğer mobilden başvuru yaparsan ve hat ücreti de şu şekilde alınıyor; hatı alırken para vermiyorsun, para her ay faturana parça parça yansıyor ama o da çok bişey değil yani, ben şahsen öneririm
Vodafone kullanan tanıdıklarım var Ankaranın ortasında seslerini doğru düzgün duyamıyoruz.

Geri
Yukarı